Kaart

Zeelaan 19-A302

8434 Middelkerke Appartement Te Koop
106 m² wonen
2 slaapkamers

Wil je wonen in stijl en comfort in het hart van Lombardsijde? Ontdek dan met trots ons nieuwste project, YDE. Het laatste beschikbare nieuwbouwappartement, inclusief autostaanplaats, wacht op jou in dit prachtige project.

Het YDE-project is gemakkelijk bereikbaar en perfect gelegen - of je nu te voet, per fiets, auto of openbaar vervoer reist. Bovendien creëert de locatie een uiterst rustige woonervaring voor pure ontspanning en thuisgevoel.

YDE beschikt over acht luxueuze appartementen, verdeeld over vijf verdiepingen, elk met bijbehorende ondergrondse parkeerplaats en afzonderlijke bergingen, wat zorgt voor orde en netheid. Ondanks zijn kleinschaligheid is het project uitgerust met luxe voorzieningen zoals een veilige fietsenberging en afvalberging om je wooncomfort te optimaliseren.

De appartementen zijn instapklaar en ontworpen om aan al je wooneisen te voldoen. Ze beschikken over lichtrijke woonkamers met leefterrassen, modern ingerichte keukens op maat, praktische slaapkamers en luxebadkamers.

Bovendien kun je profiteren van een verlaagd btw-tarief van 6% in plaats van 21% voor de afbraak en heropbouw van het appartement. En dat is niet alles! Als je een appartement koopt, krijg je de rente terugbetaald tot wel 15.000 euro, dankzij Bostoen. Maar let op, deze aanbieding is alleen geldig van maandag 04/12/2023 tot en met woensdag 31/01/2024 en onder voorwaarden.

Ben je klaar om de schoonheid en luxe van dit project te ontdekken? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op via svdw@actavastgoed.be of bel naar 059 80 00 04. We kunnen een afspraak maken op ons kantoor of bij het bouwproject zelf. Als je liever eerst wat meer informatie wilt, kunnen we je ook een gratis infopakket toesturen.

* * *

Zeelaan 19-A302 - 8434 Middelkerke - LAATSTE APPARTEMENT EN AUTOSTANDPLAATS TE KOOP!

Ontdek het laatste nieuwbouwappartement met autostaanplaats in dit project!

Ontdek het vernieuwend project YDE in centrum Lombardsijde. Het project is zeer toegankelijk, zowel met de fiets, te voet, wagen of openbaar vervoer is de locatie perfect ontsloten. De locatie zorgt voor een uiterst rustige woonervaring.

Het project bestaat uit acht luxueuze appartementen met ondergrondse parking met autostandplaatsen en afzonderlijke bergingen. Het project is kleinschalig en bestaat uit 5 bouwlagen en geniet van een absoluut rust en hoog wooncomfort. Het project biedt de nodige voorzieningen aan zoals een fietsenberging en afvalberging.

De instapklare appartementen zijn uitgerust van lichtrijke woonkamers met leef terrassen, strakke moderne keukens op maat tot praktische slaapkamers en luxe badkamer..

Geniet nu van uw verlaging btw-tarief (6% ipv 21%) voor afbraak en heropbouw!

Nieuwsgierig om dit uniek project te ontdekken?
Maak snel een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of op de werf! Graag een gratis infopakket?
Contacteer ons op svdw@actavastgoed.be of 059 80 00 04.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 286.300
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
106 m2
Referentie
-E22SC5680IS
Makelaar Code
A0302
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€286.300 / Acta Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com