Kaart

Zeelaan 18-0202

8434 Middelkerke Appartement Te Koop
99 m² wonen
900 m² perceel
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Zeelaan 18-0202 - 8434 Middelkerke - Hoogwaardig appartement met 2 of 3 slaapkamers en terras op de tweede verdieping van een kleine, tijdloze residentie, voorzien van alle moderne technieken.

Indeling:
inkomhal, berging met aansluiting wasmachine, apart toilet, leefruimte met open keuken en proviandenberging, 2 of 3 slaapkamers, badkamer met ligbad of douche en dubbele wastafel in meubel, terras

Ontdek duurzame appartementen in "Residentie MARTENS". Met 12 ruime appartementen, garages en bergingen, is het uitgerust met geavanceerde technologieën voor ventilatie, verwarming en warmwaterproductie, wat resulteert in hoog wooncomfort en energie-efficiëntie over generaties. De residentie onderscheidt zich door moderne en milieuvriendelijke voorzieningen zoals zonnepanelen, warmtepompen en gescheiden regenwatervoorziening. Het gebouw is ontworpen met aandacht voor detail, licht en royale terrassen, tegen betaalbare prijzen. Gunstig gelegen in het centrum van Lombardsijde, met uitzicht op de vernieuwde Zeelaan en op loopafstand van de Nieuwpoortse jachthaven, naast het golfterrein van Westende en dichtbij openbaar vervoer en winkels. Bewoners kunnen de afwerking van hun appartement naar eigen smaak kiezen voor een persoonlijke touch. Met een ultra-moderne pakket-brievenbus en 's werelds slimste videofooninstallatie (digitale conciërge), blijft geen pakketlevering onopgemerkt. Neem contact op met Dhr Gert Moerman voor meer informatie via gert@eraservimo.be of T 058 222.222.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
900 m2
Bewoonbare oppervlakte
99 m2
Referentie
PNCJED9IAXZB
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com