Home Appartement 1080 Molenbeek-saint-jean
Boulevard Louis Mettewie - Louis Mettewielaan 276
Kaart

Boulevard Louis Mettewie - Louis Mettewielaan 276

1080 Molenbeek-saint-jean Appartement
2 slaapkamers
€220.000

Op zoek naar een prachtig appartement? Kijk niet verder! Dit mooie appartement op de Boulevard Mettewie 276 neemt je mee naar de vierde verdieping van een kleine mede-eigendom. Beschikbaar om te kopen, is deze woning ideaal voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl en comfort.

Met een oppervlakte van ongeveer 95 m², biedt dit appartement meer dan voldoende ruimte. Het beschikt over een royaal woon- en zitgedeelte dat perfect is om te ontspannen of om gasten te ontvangen. De keuken is stijlvol en functioneel, terwijl de badkamer een uitnodigende plek is om te ontspannen na een lange dag. Daarnaast is er een ruime hal met ingebouwde kasten, een kleedruimte en een opbergruimte die zorgen voor extra gemak en functionaliteit.

Het appartement heeft ook twee mooie slaapkamers en wordt gecompleteerd door een kleine, charmante terras aan de achterzijde - perfect voor het genieten van een kopje koffie of het lezen van een boek in alle rust. Tot slot maakt een kelderdeel in het gebouw deel uit van het aanbod.

Bovendien kan er een parkeerplaats in het gebouw verworven worden voor 18.000 euro. Zowel het appartement als de parkeerplaats worden momenteel verhuurd, wat resulteert in een maandelijkse huurinkomst van 983 euro plus kosten voor het appartement en een extra 83 euro voor de parkeerplaats. Dit maakt het een slimme investering voor eenieder die overweegt om te investeren in vastgoed.

Ontdek vandaag nog dit mooie appartement op Boulevard Mettewie 276, het zou wel eens je nieuwe thuis of investeringsopportuniteit kunnen zijn!

* * *

Boulevard Louis Mettewie - Louis Mettewielaan 276 - 1080 Molenbeek-saint-jean - Bel appartement d'environ 95 m² situé au 4eme étage d'un petite copropriété boulevard Mettewie 276. L'appartement dispose d'un grand living/salon, une belle cuisine, salle de bains, hall d'entrée et de nuit avec placard, vestiere et coin rangement, 2 belles chambres et une petite terrasse à l'arrière. Cave dans l'immeuble. Possibilité d'acquérir un emplacement de parking dans l'immeuble (18.000 eur). L'appartement et l'emplacement sont actuellement loués (983 eur par mois loyer + charges pour l'appartement + 83 eur par mois pour l'emplacement de parking).

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 220.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
OKKTAJKLRIW4
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€220.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com