Home Appartement 1080 Molenbeek-saint-jean
Avenue De La Liberté - Vrijheidslaan 78
Kaart

Avenue De La Liberté - Vrijheidslaan 78

1080 Molenbeek-saint-jean Appartement
95 m² wonen
2 slaapkamers
€249.000

Dit appartement op de Avenue de la Liberté, gelegen tussen Elisabethpark en Karreveldpark, biedt u een groene woonomgeving dicht bij het stadscentrum. Binnen enkele minuten wandelen bereikt u de metrostations Simonis, Elisabeth en Osseghem. Nabijgelegen uitvalswegen en een breed scala aan vervoersmogelijkheden zoals metro, bus en tram zijn slechts een van de vele voordelen van deze locatie. U bent ook op steenworp afstand van scholen, winkels en ziekenhuizen.

Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping van een goed beheerd kleinschalig gebouw, dat natuurlijk toegankelijk is via een lift. Het 95 vierkante meter grote appartement is klaar om naar eigen smaak te worden opgefrist en beschikt over terrassen en een kelder. Met een energieprestatiecertificaat van klasse E+ beschikt u over dubbele beglazing, een in 2019 vernieuwd dak, centrale verwarming op gas en een conform elektrisch systeem.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een hal die u de weg wijst naar zowel het woongedeelte als de slaapkamers. Extra functies zijn een vestiaire en een aparte grote pantry. De lichte woonkamer, met mooie parketvloer en sierlijke plafondlijsten, meet 31 vierkante meter en heeft toegang tot een zuidoostelijk gelegen balkon van 4 vierkante meter. De keuken is half uitgerust, 12 vierkante meter groot en biedt toegang tot een aangenaam terras. Een aparte berging biedt extra opslagruimte.

De badkamer van 5 vierkante meter heeft een bad, een dubbele wastafel en is volledig betegeld. Daarnaast zijn er twee slaapkamers, een ruime van 16 vierkante meter en een kleinere van 9 vierkante meter, beide met laminaatvloer. Het appartement beschikt ook over een apart toilet en een kelder van 5 vierkante meter.

Elke woonruimte in het appartement biedt toegang tot buiten, met een balkon aan de voorkant over de hele gevel en een terras aan de achterzijde met uitzicht op de Basiliek van Koekelberg. Dit lichtovergoten appartement wacht op uw persoonlijke touch om het tot uw droomhuis te maken.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Avenue De La Liberté - Vrijheidslaan 78 - 1080 Molenbeek-saint-jean - Appartement Avenue de la liberté, entre le parc Elisabeth et le parc du Karreveld, à quelques minutes à pied des stations de métro Simonis, Elisabeth et Osseghem. Quartier vert, proche des grands axes proposant à proximité de nombreuses solutions de transports (métro, bus, tram), écoles, commerces et hôpitaux.
Situé au 4e étage (avec ascenseur) d'un petit immeuble bien géré par le syndic, bel appartement lumineux de 95m² à rafraichir avec terrasses et cave. PEB E+, toiture refaite en 2019, fenêtre double vitrage, chauffage central au gaz collectif et installation électrique conforme.

L'appartement se compose comme suit :
Hall d'entrée desservant les zones jour et nuit + vestiaire + grand garde manger séparé.
Séjour Lumineux de 31m² avec parquet, donnant sur un balcon de 4m² orienté sud-est, moulures au plafond.
Cuisine semi-équipée de 12 m² avec accès à une agréable terrasse + débarras séparé.
Salle de bain de 5m² avec baignoire, lavabo double vasque, carrelage au sol et sur les murs
Chambre 1 de 16m² et chambre 2 de 9m² (revêtements de sol stratifié)
Wc séparé
Cave en sous-sol de 5m²

Toutes les pièces de vie offrent un accès extérieur :
Balcon avant longeant toute la façade et terrasse à l'arrière avec vue sur la Basilique de Koekelberg.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1959
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
C286ND5RMZ0R
EPC Waarde
229 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€249.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com