Kaart

1080 Molenbeek-saint-jean Appartement Te Koop
95 m² wonen
1 slaapkamers

Deze charmante woning op de begane grond biedt een aangenaam buitenleven met een mooie tuin en een terras om te genieten van zonnige dagen. Daarnaast beschikt het over een afgesloten garage met een automatische deur voor extra gemak. Nabij de garage vind je een nuttige wasruimte annex kelder van 15 vierkante meter, die direct toegang geeft tot de tuin.

Binnen valt de woonruimte op door zijn comfort en functionaliteit. De woonkamer, eetkamer en studeerkamer zijn ruim en goed ingedeeld. De keuken is volledig uitgerust en voorzien van kastruimte voor al uw keukengerei. De slaapkamer is ruim en heeft een eigen kleedruimte, waardoor het de perfecte ouderlijke suite is. De badkamer is uitgerust met een bad , douche en wastafel. Ook is er een apart toilet aanwezig.

Het huis is voorzien van vloerverwarming, met een nieuwe Viessmann gasboiler voor efficiënte verwarming. De ramen zijn recent vervangen door dubbel glas, en het huis is fris geschilderd. Het pand heeft lage onderhoudskosten en maakt deel uit van een kleine mede-eigendom met vijf wooneenheden. Het kadastraal inkomen bedraagt 733 euro (niet geïndexeerd).

Let op: vastgoedmakelaars hoeven niet te reageren. Voorstellen worden overgemaakt onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaar.

* * *

RDC , jardin, terrasse, garage fermé porte automatique. Buanderie /cave de 15 m² niveau garage avec accès jardin.
Salon, salle à manger, bureau, cuisine entièrement équipée, placards. 1chambre parentale avec dressing, 1 sdb avec bain, 1 douche, 1 wc, 1 lavabo. Chauffage au sol. Nouvelle chaudière Viessman au gaz. Nouveau châssis dble vitrage. Peinture récente. Peu de charges. RDC dans petite copropriété de 5 logements. Revenu cadastral 733 € non indexé.
Agence s'abstenir.
Faire offre sous réserve d'acceptation du propriétaire.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 330.000
Kadastraal Inkomen
€ 733
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1930
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
U1Y1YB3D0-FV
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€330.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com