Kaart

6032 Mont-sur-Marchienne Appartement Te Koop
4 slaapkamers

Welkom in dit zeldzame en prachtig volledig gerenoveerde appartement, afgewerkt met kwaliteitsmaterialen. Het appartement is gelegen op de begane grond en bestaat uit twee niveaus, met een commerciële ruimte aan de voorkant en is in totaal +/- 250 vierkante meter groot.

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd door een ruime hal die leidt naar een grote woonkamer met een volledig uitgeruste keuken van maar liefst 78 vierkante meter. De nachthal leidt je vervolgens naar drie slaapkamers, een dressing en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is ook een jacuzzi ruimte voor dat ultieme ontspanningsmoment, een privéruimte met bar, en een mastersuite met douche, sauna, toilet en dressing.

Een grote kantoorruimte met vitrine, ingebouwde kasten en een tweede toilet maken dit appartement compleet. Tevens beschikt het appartement over een grote inpandige garage met een uitgeruste wasruimte en een carport voor extra parkeergelegenheid.

Buiten vind je een privéterras en een gemeenschappelijke tuin. Het appartement is uitgerust met centrale verwarming op gas en PVC dubbelglas ramen met overal elektrische rolluiken. Ook is er camerabewaking aanwezig voor extra veiligheid.

Dit unieke pand blijft dicht bij toegangswegen en faciliteiten. Er is ook de mogelijkheid om het te verdelen in drie Airbnb-eenheden. Het appartement is te koop vanaf 575.000 euro. Houd er rekening mee dat de makelaar geen zeggenschap heeft over de ontvangen biedingen.

* * *

Vraag 1: Wat is het algemene oppervlak van het appartement?
Antwoord 1: Het algemene oppervlak van het appartement is ongeveer 250 vierkante meter.

Vraag 2: Hoeveel slaapkamers heeft dit appartement?
Antwoord 2: Dit appartement heeft 3 slaapkamers en een extra slaapkamersuite.

Vraag 3: Welke voorzieningen biedt de badkamer?
Antwoord 3: De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Er is ook een aparte jacuzzi-ruimte en een slaapkamersuite met een eigen doucheruimte, sauna en dressing.

Vraag 4: Zijn er buitenruimtes bij dit appartement?
Antwoord 4: Ja, er is een privé terras en een gemeenschappelijke tuin bij het appartement.

Vraag 5: Hoeveel kost het appartement en is er onderhandelingsruimte?
Antwoord 5: De vraagprijs voor het appartement begint bij 575.000 euro. Mogelijke aanbiedingen kunnen worden besproken, maar de makelaar heeft geen beslissingsbevoegdheid over de ontvangen aanbiedingen.

* * *

RARE - Magnifique appartement entièrement rénové avec des matériaux de qualité , appartement rez-de-chaussée sur 2 niveaux avec partie commerciale à l'avant, l'ensemble sur +/250m² comprenant:
Hall d'entrée, grand living avec cuisine équipée (78m²), hall de nuit, 3 chambres, dressing, salle de bain avec douche - lavabo - wc. Pièce jacuzzi, espace privatif, coin bar, 1 chambre suite avec douche - sauna, wc, dressing. Grand bureau avec vitrine, placards, wc. grand garage intérieur avec buanderie équipée + carport.
Extérieurs: Terrasse privative - jardin commun -
CC Gaz - châssis PVC DV + volets électriques partout, caméras de surveillance -
Bien assez atypique, en restant à proximité des grands axes et facilités - Possibilité de diviser en 3 airbnb -
Prix demandé: 525.000€ (L'agent n'a aucun pouvoir de décision quant aux offres reçues)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 525.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
84V8X07DWQK7
EPC Waarde
224 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240129001888
Prijs Geschiedenis
17 Feb 2024
€525.000 / L'objectif Immobilier
06 Feb 2024
€575.000 / L'objectif Immobilier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com