Home Te Koop Appartement 2640 Mortsel
Mechelsesteenweg 153
Kaart

Mechelsesteenweg 153

2640 Mortsel Appartement Te Koop
100 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Mechelsesteenweg 153 - 2640 Mortsel - Dit ruime appartement werd in 2013 door de huidige eigenaar volledig gerenoveerd, met een duidelijke klemtoon op wooncomfort en gebruikte materialen, en werd sindsdien altijd met veel liefde onderhouden. Het appartement ligt op de eerste verdieping van een gebouw mét lift, vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer.
De leefruimte op eiken parket geniet een knappe lichtinval dankzij de grote raampartij en de mooie oriëntatie. Aansluitend treffen we de open keuken met eeteiland, volledig uitgerust met kookplaat, oven, micro, koelkast en aparte diepvries. Op de hal zit een ingemaakte vestiaire, het gastentoilet met handenwasser, de badkamer (inloopdouche, lavabomeubel, handdoekradiator) en tenslotte twee volwaardige slaapkamers. Langs één van deze kamers begeven we ons naar het terras, de grootste kamer heeft aansluitend een handige dressing, waarlangs we de wasplaats bereiken.
Ondergronds is er nog een privatieve berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling.
Plannen en documentatie te vinden op www.reds.be. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact op met Daniël via mail (daniel@reds.be) of telefoon (0475.25.30.64). Dat mag ook ’s avonds of in het weekend !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
8VTLCS5N19HL
EPC Waarde
151 kWh/m2
EPC Label
B
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com