Kaart

5000 Namur Appartement
58.16 m² wonen
1 slaapkamers
€230.000

Ontdek dit gloednieuwe appartement in hartje Namen, amper 500 meter verwijderd van het station en omgeven door alle nodige voorzieningen. Gelegen op de vierde verdieping, geniet je van een ruime woonkamer die naadloos overvloeit naar een mooi terras van bijna 14 vierkante meter. Het appartement is uitgerust met een moderne open keuken, een praktische bijkeuken, een knusse nachthal, een frisse doucheruimte en natuurlijk een gezellige slaapkamer.

Het geheel straalt kwaliteit en duurzaamheid uit, met hoogwaardige materialen die zorgvuldig zijn afgewerkt om maximaal comfort te garanderen. Geniet van energie-efficiëntie dankzij de warmtepomp en gasverwarmingsketel, samen met fotovoltaïsche panelen die de elektriciteitsrekening beperken. De PVC ramen met dubbele beglazing bieden dan weer een perfecte thermische en akoestische isolatie.

Dit nieuwe appartement in Namen heeft nog extra troeven: een lift, videofoon, dubbele ventilatie, een stalling voor fietsen, een extra parkeerplaats en een kelder. Een combinatie van comfortabel wonen en slim investeren!

Houd wel rekening met de fiscale aspecten: de grond wordt verkocht onderworpen aan 12,5% registratierechten, terwijl de gebouwen onderworpen zijn aan 21% BTW (of 6% BTW onder bepaalde voorwaarden). Het Energie Prestatie Certificaat label is klasse 'A'. Tegen mei 2025 mogen de bewoners hun nieuwe thuis verwelkomen. Ben je nieuwsgierig of heb je vragen? Neem gerust contact op met L&P voor meer informatie over dit nieuwe appartement in Namen!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

NAMUR - Ideaal gelegen, dicht bij alle voorzieningen en op 500 m van het station, NIEUW APPARTEMENT van 58,16 m² (1 SLAAPKAMER) met TERRAS. Het is gelegen op de vierde verdieping en bestaat uit een ruime woonkamer met toegang tot een terras van 13,79 m², een open keuken, een bijkeuken, een nachthal, een doucheruimte en een slaapkamer. Het is ontworpen met behulp van hoogwaardige, duurzame materialen en zorgvuldig afgewerkt volgens de hoogste normen van comfort. Verwarming met warmtepomp en verwarmingsketel op gas. Fotovoltaïsche panelen om energie te besparen voor het verbruik van het gebouw. PVC ramen met dubbele beglazing voor thermische en akoestische isolatie. Dubbele ventilatie, lift, videofoon. Fietsenstalling. Extra parkeerplaats en kelder. Comfortabel wonen en unieke ruimte, ideaal voor zowel wonen als investeren! Verkoop van de grond onderworpen aan 12,5% registratierechten en de gebouwen onderworpen aan 21% BTW (6% BTW onder voorwaarden). PEB "A". Oplevering mei 2025. Meer informatie bij L&P!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 230.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
58.16 m2
Referentie
WUBIAMFKWC8S
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€230.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com