Kaart

5000 Namur Appartement
47.47 m² wonen
1 slaapkamers
€176.000

Dit nieuw gebouwde appartement in het hartje van Namur is ideaal gelegen vlakbij alle voorzieningen, op slechts 500 meter afstand van het station. Met een ruime omvang van 47,47 vierkante meter en een aantrekkelijk terras van 11,50 vierkante meter, biedt deze woning ontspannend modern comfort. Je vindt er een royale woonkamer met toegang tot het terras, een open keuken, een bijkeuken, een nachthal, een badkamer met douche en een knusse slaapkamer.

Het appartement, gesitueerd op de eerste verdieping, is gebouwd met kwalitatieve en duurzame materialen en is zorgvuldig afgewerkt volgens de hoogste normen van comfort. Het beschikt over energiebesparende voorzieningen zoals fotovoltaïsche panelen, een warmtepomp en een gasverwarmingsketel. Daarbij zijn de PVC ramen voorzien van dubbele beglazing en thermische en akoestische isolatie om een rustige en comfortabele leefomgeving te garanderen.

Daarnaast biedt dit appartementsgebouw tal van andere voordelen, waaronder isolatie volgens de laatste normen, pannendaken, lift, videofoon, dubbele ventilatie en een fietsenstalling. Er is ook een extra parkeerplaats en kelder beschikbaar.

Dit appartement in Namur is een unieke ruimte en biedt comfortabel wonen, wat het ideaal maakt voor zowel bewoning als investering. De verkoop van de grond is onderworpen aan 12,5% registratierechten en de gebouwen aan 21% BTW (6% BTW onder voorwaarden). Energieprestatiecertificaat is klasse "A".

Bezoek onze website of contacteer L&P voor meer informatie over dit uitstekende woon- of investeringskans op een toplocatie in Namur!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

NAMUR - ideaal gelegen, dicht bij alle voorzieningen, 500 m van het station, NIEUW APPARTEMENT (AIS) (1CH/1SDB) van 47.47 m² met TERRAS. Gelegen op de eerste verdieping, bestaat het uit een ruime woonkamer met toegang tot een terras van 11,50 m², een open keuken, een bijkeuken, een nachthal, 1 badkamer met douche en een slaapkamer. Het is ontworpen met behulp van hoogwaardige, duurzame materialen en zorgvuldig afgewerkt volgens de hoogste normen van comfort. Verwarming met warmtepomp en verwarmingsketel op gas. Fotovoltaïsche panelen om energie te besparen voor het verbruik van het gebouw. PVC ramen met dubbele beglazing, met thermische en akoestische isolatie. Isolatie volgens de laatste normen, pannendaken, lift, videofoon. Dubbele ventilatie. Fietsenstalling. Extra parkeerplaats en kelder. Comfortabel wonen en unieke ruimte, ideaal voor zowel wonen als investeren! Verkoop van de grond onderworpen aan 12,5% registratierechten en de gebouwen onderworpen aan 21% BTW (6% BTW onder voorwaarden). PEB "A". Meer informatie bij L&P!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 176.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
47.47 m2
Referentie
5PX2CO9HU-LL
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€176.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com