Kaart

5000 Namur Appartement
102.55 m² wonen
2 slaapkamers
€376.000

Ontdek dit gloednieuwe appartement in het hart van Namur, ideaal gelegen met alle voorzieningen binnen handbereik en slechts 500 meter van het station. Dit appartement, dat zich op de derde verdieping bevindt, biedt een royale woonoppervlakte van 102,55 m² met zowel twee slaapkamers als een extra kamer die naar eigen behoefte kan worden ingericht.

Bij binnenkomst betreed je de ruime woonkamer, perfect om te ontspannen of te entertainen, en die ook toegang geeft tot een prachtig terras van 10,39 m². De open keuken is modern en praktisch, terwijl een aparte bergruimte zorgt voor orde en organisatie.

Het appartement wordt gekenmerkt door zijn hoogwaardige afwerking en duurzame materialen, gecombineerd met uitstekend comfort. Denk aan technologieën zoals warmtepompverwarming en een gasboiler, fotovoltaïsche panelen voor energie-efficiëntie en dubbel glas in alle ramen voor optimale thermische en akoestische isolatie. Daarnaast is er een ventilatiesysteem met dubbele luchtstroom, een lift en een video-intercomsysteem voor gemak en veiligheid.

Een ruime fietsenberging, evenals extra parkeergelegenheid en kelderruimte, zijn beschikbaar. Dit comfortabele en ruimtelijke appartement is ideaal voor zowel wonen als investeren.

Let op, de verkoop van de grond is onderworpen aan 12,5% registratierechten en de gebouwen zijn onderworpen aan 21% BTW (6% BTW onder bepaalde voorwaarden). Het appartement heeft een energieprestatieklasse "A" en wordt verwacht opgeleverd te worden in september 2025.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met L&P! Maak van dit stijlvolle appartement in Namur uw nieuwe thuis of investeringsmogelijkheid.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

NAMUR - ideaal gelegen, dicht bij alle voorzieningen, 500 m van het station, NIEUW APPARTEMENT van 102,55 m² (2 SLAAPKAMERS/1 SLAAPKAMER) met TERRAS. Gelegen op de derde verdieping? Het bestaat uit een ruime woonkamer met toegang tot een terras van 10,39 m², een open keuken, een bijkeuken, een nachthal, 1 doucheruimte en 2 slaapkamers. Het is ontworpen met behulp van hoogwaardige, duurzame materialen en zorgvuldig afgewerkt volgens de hoogste normen van comfort. Verwarming met warmtepomp en verwarmingsketel op gas. Fotovoltaïsche panelen om energie te besparen voor het verbruik van het gebouw. PVC ramen met dubbele beglazing voor thermische en akoestische isolatie. Ventilatie met dubbele luchtstroom, lift, videofoon. Fietsenstalling. Extra parkeerplaats en kelder. Comfortabel wonen en unieke ruimte, ideaal voor zowel wonen als investeren! Verkoop van de grond onderworpen aan 12,5% registratierechten en de gebouwen onderworpen aan 21% BTW (6% BTW onder voorwaarden). PEB "A". Oplevering september 2025. Meer informatie bij L&P!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 376.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
102.55 m2
Referentie
M2ADOO9HOCKQ
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€376.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com