Home Appartement 9810 Nazareth
Roombaardstraat 44-3
Kaart

Roombaardstraat 44-3

9810 Nazareth Appartement
84 m² wonen
2 slaapkamers
€289.000

Gelegen op de tweede verdieping van een recent gerenoveerd appartementsgebouw, vindt u dit ruime en stijlvolle appartement met lage energiekosten. In de inkomhal, grenzend aan de gemeenschappelijke fietsenberging, neemt u de trap naar de tweede verdieping naar uw toekomstige thuis.

Bij binnenkomst in de woonruimte verwelkomt een aangename sfeer u, geaccentueerd door de eetplaats en een volledig ingerichte keuken die prachtig wordt gecompleteerd door een keukeneiland. Deze woning beschikt ook over twee lichtrijke slaapkamers, een handige berging-wasplaats, een toilet en een ruime badkamer.

Wat dit appartement echt onderscheidt, is de ligging. Het bevindt zich in het hart van de stad, dicht bij diverse winkels, scholen en openbaar vervoer. En als bonus, de geur van vers gebakken brood is nooit ver weg dankzij bakkerij Aernoudt op de benedenverdieping!

Het appartementsgebouw heeft een totaalrenovatie ondergaan, inclusief nieuw dak, nieuwe ramen en vloeren, keuken, badkamer en een warmtepompverwarmingssysteem. De aannemer is momenteel bezig met de laatste afwerkingsfases. Met een uitzonderlijk lage EPC-energiescore van 50 (UC: 3070596), biedt dit appartement stijl, comfort en duurzaamheid op een centrale locatie.

* * *

Roombaardstraat 44-3 - 9810 Nazareth - Op de tweede verdieping van dit recent gerenoveerd appartementsgebouw treffen we dit ruim en stijlvol appartement! Indeling: inkomhal met naastliggend de gemeenschappelijke (fietsen)berging. Via de trap begeven we ons naar de tweede verdieping. Aangename leefruimte met eetplaats, ingerichte keuken voorzien van zijn eiland. Het appartement is voorzien van 2 lichtrijke slaapkamers. Berging-wasplaats. Toilet en ruime badkamer. Dit appartement beschikt over een uitzonderlijk lage energiescore en kent een zeer centrale ligging met nabijheid van diverse winkels, scholen en openbaar vervoer. En als kers op de taart.. een goede bakker is nooit ver weg ! Op het gelijkvloers treffen we de gekende bakkerij Aernoudt . Het appartementsgebouw heeft een totaalrenovatie ondergaan waarvan de aannemer nu de laatste puntjes aan het afwerken is. Nieuw dak, nieuwe ramen en vloeren, keuken, badkamer én verwarming via warmtepomp. SI in aanvraag EPC: 50 UC: 3070596

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 289.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
84 m2
Referentie
HN-AFK5GM2ZA
Makelaar Code
3665763
EPC Waarde
50 kWh/m2
EPC Label
A
Prijs Geschiedenis
31 Jan 2024
€289.000 / Immo-T
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com