Home Te Koop Appartement 9810 Nazareth
's Gravendreef A1-B6
Kaart

's Gravendreef A1-B6

9810 Nazareth Appartement Te Koop

Dit schitterende appartement, prachtig gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van Eke/Nazareth, onthult haar unieke charme door haar gedetailleerde en kwalitatieve afwerking. Gebouwd in 2009, voldoet deze woning aan alle moderne normen, waaronder een conform elektriciteitsnetwerk en een energielabel A-certificering, met als extra voordeel de aanwezigheid van een lift.

Bij binnenkomst van het appartement verwelkomt de inkomhal u, leidend naar diverse ruimtes waaronder het toilet, een berging annex wasplaats en een luxueuze badkamer uitgerust met een dubbele lavabo, een bad en een douchecabine. Het appartement beschikt over twee ruim bemeten slaapkamers, die zich perfect lenen voor rust en ontspanning.

De kern van dit appartement is ongetwijfeld de lichtrijke, royale woonkamer met parketvloer en de hedendaagse keuken. Beide ruimtes bieden een fantastisch uitzicht op het aangename terras, een ideale plek voor ontspanning en gezellig samenzijn.

Dit appartement wordt verkocht inclusief de ondergrondse en ruime garage die voor een verplichte meerprijs van 15.000 euro dient te worden aangekocht.

Als u op zoek bent naar een comfortabele en moderne woning, omgeven door groen en met tal van recreatiemogelijkheden in de nabijheid, dan is dit appartement de perfecte keuze voor u. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Let op, de stedenbouwkundige vergunning is momenteel in aanvraag.

* * *

's Gravendreef A1-B6 - 9810 Nazareth - Dit prachtige appartement op een zeer rustige, doch toplocatie vlakbij het centrum van Eke/Nazareth spreekt voor zich.
Indeling: inkomhal, toilet, berging/wasplaats, badkamer met dubbele lavabo, bad en douche, twee ruime slaapkamers, verder nog de ruime lichtrijke living met parket en de hedendaagse keuken allebei uitkijkend op het aangename terras waar het heerlijk vertoeven is.
Het appartement (bouwjaar 2009) werd met oog voor detail en kwaliteit afgewerkt en voldoet aan alle huidige normen: elektriciteit conform, EPC-attest = energielabel A , lift aanwezig.
Dit appartement wordt verkocht met de ondergrondse en ruime garage, verplicht aan te kopen voor 15.000€.
Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne woning in een groene omgeving met talloze mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Kadastraal Inkomen
€ 970
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2009
Referentie
D-MGCYYJ63QA
Makelaar Code
prachtig-appartement-op-toploc
EPC Waarde
91 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€349.000 / Casteels Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com