Kaart

3910 Neerpelt Appartement Te Koop
118 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit charmante appartement met twee slaapkamers in Pelt, gelegen op een centrale locatie. De bereikbaarheid is uitstekend, met vlotte verbindingen naar naburige gemeenten zoals Eindhoven en Leopoldsburg binnen dertig en twintig minuten respectievelijk. Mol en Lommel liggen eveneens op slechts dertig en tien minuten rijden. Deze landelijke gemeente biedt tal van recreatieve mogelijkheden, of je nu graag gaat fietsen, wandelen of genieten van cultuur bij het Europees Muziekfestival voor de jeugd of in het lokale cultuurcentrum. Pelt zelf staat bekend om zijn gastvrijheid, waardoor het er heerlijk wonen is.

Bij binnenkomst in het appartement, gelegen in een kleinschalig en rustig gebouw op de eerste verdieping, leidt een inkomhal je naar alle ruimtes. Het appartement beschikt over een lichte woon- en eetkamer met grote ramen, een aangrenzende keuken met veel opbergruimte en een terras aan de voorzijde van het pand. Verder vind je er twee ruime slaapkamers, een bureau, een aparte bergruimte voor wasmachine en droogkast, en een badkamer voorzien van een douche, ligbad en dubbele wastafel. Het toilet is apart geplaatst.

Nog een pluspunt: het appartement is momenteel verhuurd. Ook de gevel van het gebouw zal volledig vernieuwd worden. Dit comfortabele, centraal gelegen appartement met twee slaapkamers belooft een geweldige woon- of investeringskans te zijn.

* * *

Leuk 2 slaapkamer appartement op centrale locatie
Ligging: Dit leuke appartement is gelegen in Pelt. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn vlot bereikbaar. Zo bent u op 30 minuten van Eindhoven, 20 minuten van Leopoldsburg, 30 minuten van Mol en 10 minuten van Lommel. Pelt is een landelijke gemeente die zich uitstekend leent voor mooie fiets- of wandeltochten. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het jaarlijkse Europees Muziekfestival voor de jeugd en in het cultuurcentrum van Pelt kan u tal van verschillende voorstellingen en concerten bijwonen. De gemeente Pelt staat bekend voor haar gastvrijheid, kortom het is er heerlijk wonen.
Indeling: inkomhal, slaapkamer 1, slaapkamer 2, bureau, badkamer, toilet, leef- en eetruimte, keuken, berging, terras.
Beschrijving: Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een rustig en kleinschalig appartementsgebouw. We betreden het appartement in de inkomhal, dewelke toegang biedt tot alle ruimten in het appartement. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de leef- en eetruimte met aansluitend de keuken. De leef- en eetruimte geniet van voldoende natuurlijke lichtinval, dit door de aanwezigheid van grote raampartijen. Vooraan het appartement is er een leuk terrasje aanwezig. De keuken is voorzien van veel opbergruimte en gedeeltelijk geïnstalleerd. Het appartement beschikt verder over twee ruime slaapkamers en een bureauruimte. Verder is er een aparte bergruimte aanwezig voor wasmachine en droogkast. De badkamer is geïnstalleerd met douche, ligbad en dubbele wastafel. Toilet bevindt zich in een aparte ruimte. Het appartement is momenteel verhuurd.
Bijzonderheden:
- Centraal gelegen
- Momenteel verhuurd
- 2 slaapkamers
- Gevel wordt volledig vernieuwd

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 175.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1980
Bewoonbare oppervlakte
118 m2
Referentie
E3LURSZ2BB6V
Makelaar Code
124604
EPC Waarde
262 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€175.000 / Heylen Vastgoed
11 Feb 2024
€189.000 / Heylen Vastgoed
28 Jan 2024
€205.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com