Kaart

4120 Neupré Appartement Te Koop
124 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige nieuwe appartement op de eerste verdieping van Résidences du Parc, gelegen in het centrum van Neupré. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal met garderobe. Loop verder naar de grote leefruimte, waar een open keuken je onmiddellijk uitnodigt tot culinair experimenteren en een aparte wasruimte voor extra gemak zorgt.

Het nachtgedeelte beschikt over twee ruime slaapkamers, waarvan één met dressing, alsook een goed uitgeruste badkamer. Bovendien is er een groot zolder te vinden dat kan worden omgevormd naar een extra kamer. Dit appartement gaat prat op zijn hoogwaardige afwerking.

U kan genieten van de zon op het mooi gelegen terras. Daarnaast heb je ook twee parkeerplaatsen ter beschikking, ideaal gelegen in het hart van het park. De prijs voor dit pand is vastgesteld en oplevering is voorzien voor maart 2025. Dit alles maakt dit luxe appartement de perfecte keuze voor diegenen die zoeken naar comfort en kwaliteit in Neupré.

* * *

1. Vraag: Op welke verdieping bevindt het appartement zich in de Résidences du Parc?
Antwoord: Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van de Résidences du Parc.

2. Vraag: Hoeveel slaapkamers heeft het appartement momenteel en is er een mogelijkheid om meer kamers te creëren?
Antwoord: Het appartement heeft momenteel twee ruime slaapkamers, waarvan één met dressing. Er is een mogelijkheid om een derde kamer in te richten.

3. Vraag: Wat zijn enkele speciale kenmerken van dit appartement?
Antwoord: Enkele speciale kenmerken zijn de grote leefruimte met open keuken, een wasruimte, een kleedkamer in een van de slaapkamers, een groot terras en de mogelijkheid om het zoldergedeelte in te richten.

4. Vraag: Is er parkeergelegenheid bij het appartement?
Antwoord: Ja, er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar in het park.

5. Vraag: Wanneer is de geplande opleveringsdatum van het appartement?
Antwoord: De geplande opleveringsdatum van het appartement is in maart 2025.

* * *

Magnifique appartement neuf au premier étage des Résidences du Parc au centre de Neupré. Cet appartement est composé d'un hall d'entrée avec partie vestiaire, d'une grande pièce à vivre avec cuisine ouverte et d'une buanderie. La partie nuit, quant à elle, se compose de 2 chambres spacieuses dont une avec dressing et d'une salle de bain. Grand grenier aménageable. Possibilité d'aménagement en 3 chambres. Finitions haut de gamme. Belle terrasse idéalement exposée. 2 Emplacements de parking disponible au coeur du parc. Prix fixe. Livraison prévue mars 2025.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 421.600
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
124 m2
Referentie
-X3HQPRAY0KM
Makelaar Code
2167
Prijs Geschiedenis
07 Feb 2024
€421.600 / COSY Immobilier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com