Kaart

4120 Neupré Appartement Te Koop
134 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige, gloednieuwe appartement op de begane grond van het Résidences du Parc in het centrum van Neupré. Het appartement verwelkomt u met een inkomhal voorzien van een garderobe en leidt naar de ruime woonkamer die naadloos aansluit op de open keuken. Een handige bijkeuken is ook aanwezig.

Het slaapgedeelte bestaat uit twee royale slaapkamers, waarvan er één is uitgerust met een kleedkamer. Er is ook een badkamer aanwezig. Als u nog meer ruimte nodig heeft, bestaat de mogelijkheid om het appartement naar drie slaapkamers uit te breiden. Dit allemaal afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Buiten kunt u genieten van de prachtige terras en tuin, perfect georiënteerd om van de zon te genieten. Parkeren is geen probleem, met twee parkeerplaatsen beschikbaar midden in het park. Let op, de prijs staat vast en de oplevering is gepland voor maart 2025. Mis deze kans niet om uw droomappartement te kopen in het hart van Neupré.

* * *

Vraag 1: Waar is dit appartement gelegen?
Antwoord 1: Dit appartement is gelegen in de Résidences du Parc in het centrum van Neupré.

Vraag 2: Hoeveel slaapkamers heeft het appartement?
Antwoord 2: Het appartement heeft twee ruime slaapkamers, waarvan één met een dressing. Er is ook de mogelijkheid om een derde slaapkamer in te richten.

Vraag 3: Wat zijn de kenmerken van de leefruimte van het appartement?
Antwoord 3: De leefruimte bestaat uit een grote kamer met een open keuken en een wasruimte.

Vraag 4: Welke buitenfaciliteiten zijn beschikbaar bij dit appartement?
Antwoord 4: Het appartement beschikt over een mooi terras en tuin die ideaal zijn gelegen. Daarnaast zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar in het hart van het park.

Vraag 5: Wanneer is de verwachte opleverdatum van het appartement?
Antwoord 5: De verwachte opleverdatum van het appartement is maart 2025.

* * *

Magnifique appartement neuf au rez-de-chaussée des Résidences du Parc au centre de Neupré. Cet appartement est composé d'un hall d'entrée avec partie vestiaire, d'une grande pièce à vivre avec cuisine ouverte et d'une buanderie. La partie nuit, quant à elle, se compose de 2 chambres spacieuses dont une avec dressing et d'une salle de bain. Possibilité d'aménagement en 3 chambres. Finitions haut de gamme. Belle terrasse et jardin idéalement exposés. 2 Emplacements de parking disponible au coeur du parc. Prix fixe. Livraison prévue mars 2025.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 442.200
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
134 m2
Referentie
MAEJ2NJFTW9V
Makelaar Code
2166
Prijs Geschiedenis
07 Feb 2024
€442.200 / COSY Immobilier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com