Kaart

4120 Neupré Appartement Te Koop
124 m² wonen
2 slaapkamers

Duik in het luxe leven met dit prachtige nieuwe appartement, gelegen op de eerste verdieping van de prestigieuze Résidences du Parc in het hart van Neupré. Dit unieke stedelijke toevluchtsoord straalt een onmiskenbare verfijning uit, van de welkomsthal met garderobe tot de ruime open woonruimte met aparte keuken en wasruimte.

Kies voor ontspanning met twee prachtig ruime slaapkamers, waarvan één compleet met een stijlvolle dressing. De badkamer voegt extra luxe toe aan uw alledaagse routine, terwijl de mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren het potentieel van dit appartement nog groter maakt.

Rijke en gedetailleerde hoogwaardige afwerkingen vormen het hoofdthema doorheen deze verblijfplaats, wat het een ideale woning maakt voor diegenen die waarde hechten aan design en kwaliteit. Geniet van de rust op de prachtig gelegen terras, dat de perfecte omgeving biedt om te relaxen of entertainen.

Er zijn ook twee parkeerplaatsen beschikbaar in het park voor bewoners, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot uw auto. Met een vaste prijs en een geplande oplevering in maart 2025, is uw droomwoning binnen handbereik. Mis deze kans niet om de geest van chique stadsleven te omarmen in de exclusieve Résidences du Parc.

* * *

Vraag 1: Waar bevindt het appartement zich precies?
Antwoord 1: Het appartement bevindt zich in de Résidences du Parc in het centrum van Neupré.

Vraag 2: Hoeveel slaapkamers heeft het appartement?
Antwoord 2: Het appartement heeft twee ruime slaapkamers, waarvan één met een dressing. Er is echter een mogelijkheid om het appartement aan te passen om een derde slaapkamer te creëren.

Vraag 3: Wat zijn enkele kenmerken van de leefruimte in het appartement?
Antwoord 3: De leefruimte in het appartement bestaat uit een grote ruimte met een open keuken en een aparte wasruimte.

Vraag 4: Welke buitenvoorzieningen zijn er beschikbaar voor het appartement?
Antwoord 4: Het appartement heeft een prachtig terras dat ideaal is gelegen. Bovendien zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar in het park.

Vraag 5: Wanneer wordt de levering van het appartement verwacht?
Antwoord 5: De levering van het appartement is gepland voor maart 2025.

* * *

Magnifique appartement neuf au premier étage des Résidences du Parc au centre de Neupré. Cet appartement est composé d'un hall d'entrée avec partie vestiaire, d'une grande pièce à vivre avec cuisine ouverte et d'une buanderie. La partie nuit, quant à elle, se compose de 2 chambres spacieuses dont une avec dressing et d'une salle de bain. Grand grenier aménageable. Possibilité d'aménagement en 3 chambres. Finitions haut de gamme. Belle terrasse idéalement exposée. 2 Emplacements de parking disponible au coeur du parc. Prix fixe. Livraison prévue mars 2025.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 421.600
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
124 m2
Referentie
JQHFLVPDHSHV
Makelaar Code
2159
Prijs Geschiedenis
07 Feb 2024
€421.600 / COSY Immobilier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com