Home Te Koop Appartement 2845 Niel
Rector De Somerstraat 3
Kaart

Rector De Somerstraat 3

2845 Niel Appartement Te Koop
59 m² wonen
1 slaapkamers

Dit assistentieappartement is gelegen in een recent gebouwd pand uit 2016, dat zowel verzorgd als uitgerust is met een lift. Het appartement bevindt zich op de tweede etage en trekt veel natuurlijk licht aan dankzij de grote ramen en het ruime, zuidelijk georiënteerde terras. Dit zorgt voor een aangename leefomgeving waar je zowel binnen als buiten volop kan genieten van het uitzicht.

Bij binnenkomst in het appartement word je verwelkomd door een ruime inkomhal die je naar de lichte en uitnodigende leefruimte leidt. De open keuken is volledig uitgerust en biedt al het comfort dat je nodig hebt. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot de slaapkamer en de badkamer, die beschikt over een inloopdouche en lavabomeubel. Daarnaast is er ook een apart toilet aanwezig.

Extra ruimte is er te vinden in de kelder, waar je een privatieve berging en garagebox tot je beschikking hebt. Er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging voor alle bewoners. De prijs van de autostaanplaats is inbegrepen in het totaalbedrag.

Het appartement is ideaal voor 65-plussers of zorgbehoevenden die op zoek zijn naar een woning voor eigen gebruik. Maar het kan ook een interessante investering zijn. Een bezichtiging is zo geregeld!

Enkele extra voordelen om te overwegen: het appartement geniet van veel natuurlijk licht, heeft een zuidelijk georiënteerd terras, is gelegen in een recent gebouw (2016), en scoort goed op het energieprestatiecertificaat (epc). De beschikbaarheid is per direct, bij akte.

* * *

Rector De Somerstraat 3 - 2845 Niel - Dit assistentieappartement met ruim zuid georiënteerd terras bevindt zich op de tweede verdieping van een verzorgd en recent gebouw ( 2016) met lift. Het terras biedt een ruim uitzicht waardoor u ook in de leefruimte kan genieten van veel natuurlijke lichtinval.Op de -1 bevindt zich een privatieve kelder en een autostaanplaats ( deze is mee inbegrepen in de prijs). Heeft u interesse voor eigen gebruik (indien 65-plus of zorgbehoevend) of bent u een investeerder dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. Indeling: Inkomhal:U komt het appartement binnen via de ruime inkomhal. Leefruimte & keuken:De lichtrijke leefruimte met veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen biedt toegang tot het zuid georiënteerde terras. De open keuken is voorzien van alle comfort. Slaapkamer & badkamer:De slaapkamer is bereikbaar via de leefruimte en vanuit de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en lavabomeubel. Het toilet is apart. Kelder & garagebox:Ruime kelder aanwezig en een privatieve autostaanplaats. Er is eveneens een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. Beschikbaarheid:Bij akte. Extra voordelen Veel natuurlijke lichtinvalZuid georiënteerd terras Recent gebouw ( 2016)Gunstig epc…

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Bewoonbare oppervlakte
59 m2
Referentie
ZVGQDG01CC3P
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
gelegen in effectief overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
12 Mar 2024
€199.000 / Coprimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com