Home Te Koop Appartement 2845 Niel
Noeverseweg 17-5
Kaart

Noeverseweg 17-5

2845 Niel Appartement Te Koop
90 m² wonen

Ontdek dit vredig gelegen duplex appartement, verstopt in een rustige woonwijk, aan een doodlopende straat zonder doorgaand verkeer. Dit pronkstuk bevindt zich op wandelafstand van het schilderachtige jaagpad langs de Rupel en biedt een sereen groen uitzicht op het aangrenzende natuurgebied.

Het appartement maakt deel uit van een charmant gebouw dat vijf wooneenheden herbergt. Voor de sportievelingen onder ons, er is geen lift aanwezig. Op de eerste verdieping word je verwelkomd door een inkomhal die leidt naar een apart toilet, een handige berging/wasplaats, een gezellige woonkamer, een volledig ingerichte keuken en een uitnodigend terras. De bovenverdieping omvat een hal, drie comfortabele slaapkamers, een tweede toilet en een goed uitgeruste badkamer.

Hoewel er geen eigen parkeerplaats voor het gebouw is, vind je gemakkelijk parkeergelegenheid in de straat. De gemeenschappelijke kosten bedragen slechts €60 per maand.

Bouwjaar 1995, dit appartement werd steeds met zorg onderhouden en bewaard in uitstekende staat.

Dit pareltje ligt ook ideaal voor pendelaars, slechts op enkele minuten rijden van de oprit A12 Antwerpen-Brussel, wat zorgt voor eenvoudige bereikbaarheid.

Ben je geïnteresseerd om dit unieke duplex appartement van dichtbij te bekijken? Neem gerust contact met ons op via 03 459 99 99 of info@leximmo.be om een bezichtiging ter plaatse te regelen. Krijg zelf een beeld van dit rustige toevluchtsoord, weggestopt in de stad.

* * *

Noeverseweg 17-5 - 2845 Niel - Zeer rustig gelegen duplex appartement! Dit pand ligt in een woonwijk in een doodlopende straat, er is geen doorgaand verkeer. Het bevindt zich op wandelafstand van het jaagpad langsheen de Rupel. Vanuit het appartement heeft u een groen uitzicht op achterliggend natuurgebied. Het eigendom is tevens makkelijk bereikbaar op slechts enkele minuten rijden van de oprit A12 Antwerpen-Brussel.

Dit appartement bevindt zich in een gebouw bestaande uit 5 appartementen. Er is geen lift aanwezig. De indeling is als volgt: 1eV: een inkomhall, een apart toilet, een berging/wasplaats, een woonkamer, een ingerichte keuken en een terras; 2eV: een hall, 3 slaapkamers, een 2e toilet, een ingerichte badkamer en een zolderruimte. Er is parkeergelegenheid in de straat. De gemeenschappelijke kosten bedragen €60,-/maand.

Het bouwjaar is 1995. Dit appartement werd steeds goed onderhouden.

Wenst u graag een bezichtiging? Contacteer ons op 03 459 99 99 of info@leximmo.be voor een bezichtiging ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 235.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1995
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
04YKJOS4V7X1
Makelaar Code
3693664
EPC Waarde
189 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€235.000 / Leximmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com