Kaart

Beekstraat 3

2845 Niel Appartement Te Koop
111 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een lichtrijke duplex met het gevoel van een woning maar de voordelen van een appartement, dan is deze woning iets voor u. Met een oppervlakte van ongeveer 110 m² biedt deze accommodatie veel ruimte en comfort.

Bij binnenkomst via de aparte inkomhal, die is uitgerust met een veiligheidsdeur, voelt u zich meteen thuis. Een gastentoilet met handenwasser bevindt zich ook op de begane grond.

In de woonkamer geniet u van een prachtige natuurlijke lichtinval dankzij de grote schuiframen die toegang geven tot een van de twee terrassen waarover deze duplex beschikt. U heeft voldoende ruimte om uw interieur naar eigen smaak in te richten op een oppervlakte van 40m².

De keuken is voorzien van alle benodigde toestellen en biedt veel werk- en opslagruimte. Aan de keuken grenst een praktische berging met wasmachine aansluiting.

Op de eerste verdieping vindt u twee rustig gelegen slaapkamers aan de achterzijde van het gebouw, een bureaukamer en een ruime badkamer met bad, inloopdouche en een lavabomeubel. De grootste slaapkamer heeft toegang tot het tweede, zuidelijk georiënteerde terras.

Ondergronds heeft u een autostaanplaats met aangrenzende berging, die u verplicht dient aan te kopen voor €25.000.

De duplex bevindt zich in een kleinschalig gebouw op een ideale locatie dichtbij winkels, openbaar vervoer en prachtige wandel- en fietsroutes. De verbinding naar de A12 is ook zeer vlot.

De algemene kosten bedragen slechts €35 per maand en de verwarming gebeurt op gas. Elektriciteit is conform en nutsvoorzieningen zijn apart. Deze woning is beschikbaar bij akte.

Samengevat, deze duplex biedt tal van troeven zoals veel natuurlijke lichtinval, twee terrassen, aparte inkomhal, individuele meters, lage algemene kosten, kelder en autostaanplaats (€25.000). Beschikbaarheid is bij akte.

* * *

Beekstraat 3 - 2845 Niel - Deze lichtrijke duplex ( +/ 110 m²) met 2 slaapkamers, 2 terrassen en ondergrondse autostaanplaats met berging( €25.000) bevindt zich in een kleinschalig gebouw.Dankzij de aparte inkomhal heeft u het gevoel van een woning maar met de voordelen van een appartement.De locatie van dit appartement maakt het compleet: dichtbij winkels, openbaar vervoer, zeer vlotte verbinding naar de A 12, prachtige wandelroutes en fietsroute 's..... Deze duplex heeft volgende indeling: Gelijkvloers: Inkomhal en toilet:U betreedt het appartement via de ruime inkomhal met veiligheidsdeur. Hier bevindt zich ook het gastentoilet met handenwasser. Woonkamer, keuken, terras & berging:De woonkamer geniet een mooie natuurlijke lichtinval met dank aan de grote schuiframen die toegang verlenen tot het terras aan de zijkant . Met een oppervlakte van 40m² heb je qua interieur en indeling enorm veel mogelijkheden. De keuken met veel werk- en opbergruimte is voorzien van alle toestellen. Aanpalend situeert zich nog een berging met aansluiting voor een wasmachine. Eerste verdieping Slaapkamers, bureaukamer & badkamers:De 2 slaapkamers liggen allebei aan de nog rustigere achterzijde van het gebouw. De grootste slaapkamer geeft toegang tot het zuid georiënteerd terras. De ruime badkamer is voorzien van een bad, inloopdouche en een lavabomeubel. Verder is er nog een bureauruimte aanwezig. -1 verdieping:Op de -1 bevindt zich de autostaanplaats met aansluitend een berging. Deze autostaanplaats is verplicht mee aan te kopen voor € 25.000. Terrassen Deze duplex heeft 2 gezellige terrassen. Algemene onkosten:€ 35 per maand. Verwarming:Op gas. Beschikbaarheid:bij akte Elektriciteit:Is conform. Nuts voorzieningen :Zijn apart. Extra troeven:- Veel natuurlijke lichtinval - Aparte inkomhal.- Elektriciteit conform- 2 terrassen - Individuele meters - Lage algemene onkosten. - Kelder en auto staanplaats ( € 25.000)-Beschikbaar bij akte.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 264.500
Kadastraal Inkomen
€ 936
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2009
Bewoonbare oppervlakte
111 m2
Referentie
DPLKH0H8CRRK
EPC Waarde
175 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€264.500 / Coprimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com