Home Te Koop Appartement 8620 Nieuwpoort
Vlaanderenstraat 28-002
Kaart

Vlaanderenstraat 28-002

8620 Nieuwpoort Appartement Te Koop
110 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit royale gelijkvloerse appartement in het hart van Nieuwpoort-bad, op een steenworp afstand van de Zeedijk, het strand en talrijke winkels. Met het openbaar vervoer binnen handbereik, biedt deze locatie uitstekende connectiviteit.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een gastvrije entreehal die leidt naar een ruime en lichte woonkamer, perfect voor ontspannen en entertainen. De open keuken is volledig ingericht en klaar voor culinaire avonturen.

Verder vindt u een grote badkamer uitgerust met een ligbad, een douche en een wastafel. Daarnaast biedt het appartement twee comfortabele slaapkamers voor rustige nachten.

Bovendien zult u zeker genieten van het zuidgerichte terras, ideaal voor zonnige ontbijten of gezellige avonden. Als extra bonus beschikt u over een handige berging op het -1 niveau.

Dit ruime gelijkvloerse appartement in Nieuwpoort-bad combineert comfort, gemak en locatie tot een fantastisch woonaanbod. Mis deze kans niet om uw droomhuis te bemachtigen!

* * *

Vlaanderenstraat 28-002 - 8620 Nieuwpoort - Ruim gelijkvloersappartement op centrale ligging te Nieuwpoort-bad, nabij de Zeedijk, het strand, de winkels en het openbaar vervoer.Indeling: inkomhal, gastentoilet, ruime badkamer met ligbad, douche en enkele lavabo, twee slaapkamers, ruime en lichtrijke woonkamer met ingerichte open keuken en een zuidgericht terras. Inclusief berging op -1 niveau. 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 315.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
YGS1S03PXQL4
Makelaar Code
951-3694295
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€315.000 / C21 Sea Port
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com