Home Te Koop Appartement 8620 Nieuwpoort
Albert I laan 202-0502-MERMAID-II
Kaart

Albert I laan 202-0502-MERMAID-II

8620 Nieuwpoort Appartement Te Koop
40 m² wonen
63 m² perceel

Kom en ontdek dit prachtige gerenoveerde penthouse in het hart van Nieuwpoort Bad. Betreed een wereld van luxe en moderniteit in dit ééns slaapkamer appartement dat naadloos heden daagse stijl en comfort combineert. Alle details zijn zorgvuldig overwogen om u het ultieme woongenot te bieden.

Van een lift die u naar de vierde verdieping brengt, leidt een trap u naar dit penthouse op de vijfde verdieping. Hier wordt u getrakteerd op een groot zonneterras waar u kunt genieten van ontspannende momenten en het prachtige uitzicht op de winkelstraat. En als u goed kijkt, kunt u zelfs een glimp opvangen van de zee in de verte.

Binnenin nodigt een lichte, open woonkamer met een volledig uitgeruste moderne keuken uit tot entertainen of simpelweg genieten van uw dagelijks leven. De rustig gelegen slaapkamer aan de achterkant van het gebouw garandeert uw rust, terwijl de aangrenzende badkamer met douche en toilet al uw noodzakelijke comfort biedt.

Het appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen en is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Als extra bonus wordt dit appartement geleverd met een 1 jaar ERA Comfort Garantie.

Bezoek ons ​​of neem contact op voor meer informatie op 058/22.22.22 of via servimo@era.be. Mis de kans niet om te genieten van de luxe van wonen in het centrum van Nieuwpoort Bad.

* * *

Albert I laan 202-0502-MERMAID-II - 8620 Nieuwpoort - Nieuwpoort : compleet vernieuwd dakappartement met groot zongericht terras in het centrum van Nieuwpoort Bad !
Indeling: Betreed een oase van luxe en moderniteit in dit prachtige penthouse met één slaapkamer. Het volledig vernieuwde interieur belichaamt hedendaagse stijl en comfort, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen. De lift brengt je naar de 4e verdieping, en van daaruit leidt een trap je naar het appartement op de 5e verdieping.
Geniet van het ruime en zonnige terras, dat uitnodigt tot ontspanning en verfrissende momenten. Mooie uitzichten op de winkelstraat en in de verte kan je zelfs een streepje van de zee zien. De lichtrijke woonkamer heeft een open keuken met alle hedendaagse toestellen. De slaapkamer is rustig gelegen aande achterkant van het gebouw, de badkamer met douche en toilet sluiten hierop aan. Het appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen en is voorzien van alle comfort.
Troeven:
Aangeboden met 1 jaar ERA Comfort Garantie. Interesse? Contacteer ons voor bezoek of bijkomende info: T 058/22.22.22 of servimo@era.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Kadastraal Inkomen
€ 639
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
63 m2
Bewoonbare oppervlakte
40 m2
Referentie
3J38GE3C83W0
EPC Waarde
372 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230609-0002914738-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€325.000 / ERA Servimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com