Kaart

Albert I laan 62

8620 Nieuwpoort Appartement Te Koop
55 m² wonen
1 slaapkamers

Ontdek dit luxueuze appartement op de derde verdieping van residentie Zonnehaven. Vanop het terras geniet je van een uniek uitzicht over de havengeul en het maritiem park. De wandelpromenade, vlakbij, biedt eindeloze rust en ontspanning.

Dit appartement is de droom van elke binnenhuisarchitect. Het is volledig geschilderd, ingericht en klaar om te betrekken, of je nu zoekt naar een vakantieverblijf of een vaste woning. Er is aan alles gedacht: van Natuzzi meubelen, zoals een comfortabel zetelbed, tot een Dolby home system surround. De ruimte wordt extra knus gemaakt door maatgordijnen en een elektrische sfeerhaard. Zelfs de kleinste details zijn voorhanden, zoals borden, bestek en fietsen in de kelderberging.

Het appartement biedt een lichtrijke leefruimte met een open, volledig geïnstalleerde keuken. De moderne badkamer straalt luxe uit met een inloopdouche en lavabo. Via de glazen keukentafel, die plaats biedt aan acht personen, bereik je het terras. Het terrasmeubel op wieltjes en de mogelijkheid tot plaatsing van een extra ligbed maken het buitenleven helemaal compleet.

Extra troeven zijn de vloerverwarming en gemeenschappelijke waterontharder. Om het pakket compleet te maken, heb je ook toegang tot een private kelderberging voor extra opslagruimte.

Kan je niet wachten om te genieten van dit prachtige appartement? De huidige eigenaar is bereid om het vrije gebruik te verlenen nog voordat de akte officieel van kracht is, mits duidelijke afspraken.

Voor meer informatie kan je terecht bij Jolien op 050703435.

* * *

Albert I laan 62 - 8620 Nieuwpoort - Ligging:
Uniek uitzicht over de havengeul en het maritiem park vanop het terras. De wandelpromenade is vlakbij.
Gelegen op de 3de verdieping, in luxueuze residentie Zonnehaven. Er is een lift.

Bijzonderheden:
Het appartement is zowel geschikt als vakantieverblijf als om in te wonen.
Het is geschilderd en volledig ingericht van A tot Z. Met onder andere meubelen van Natuzzi, (bv. zetelbed) Dolby home system surround, maatgordijnen, elektrische sfeer haard, ..maar ook borden, bestek, fietsen in de kelderberging..enz.

Indeling:
Inkomhal met apart toilet, moderne badkamer met inloopdouche en lavabo, slaapkamer. Lichtrijke leefruimte met open, volledig geïnstalleerde keuken, met oa. vaatwas, wijnfrigo, combi oven. De glazen keukentafel voorziet ruimte voor 8 personen. Via het schuifraam kunnen we naar het terras, er is ook een meeschuivend vliegraam inbegrepen. Het terrasmeubel staat op wieltjes, men kan met een 4 tal personen op het terras, er is nog ruimte voor een ligbed en andere inrichting. Er is op -1 een private ... kelderberging.

Pluspunten:
+ vloerverwarming
+ gemeenschappelijke waterontharder

Als je graag dit voorjaar al zou willen genieten van deze aankoop, kan dat, de eigenaar is bereid om nog voordat de akte verleden werd het vrije gebruik te verlenen mits duidelijke afspraken te registreren.

Wenst u meer info: 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 350.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2009
Bewoonbare oppervlakte
55 m2
Referentie
8Y3FDUD89QWY
Makelaar Code
TK/3898
EPC Waarde
241 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20220609-0002619431-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€350.000 / Vastgoed Wanneyn
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com