Home Te Koop Appartement 2560 Nijlen
J. E. Claeslaan 66
Kaart

J. E. Claeslaan 66

2560 Nijlen Appartement Te Koop
115 m² wonen
2 slaapkamers

Als je op zoek bent naar een nieuwe thuis of een solide investering, laat deze kans dan niet aan je voorbijgaan. Gelegen in het centrum van Nijlen vind je dit ruime appartement dat gedeeltelijk is opgefrist en klaar is om intrek te nemen. Dit appartement combineert comfort, gemak en locatie - alles wat je nodig hebt.

Nestel je in de lichte en ruime woonkamer waar daglicht rijkelijk binnenvalt. De aangrenzende keuken, compleet met voldoende opbergruimte, maakt deze plek perfect voor de moderne huiseigenaar. Het appartement biedt ook een praktische berging, uitgerust met een wasmachineaansluiting.

De fris betegelde badkamer is voorzien van een bad, douche en wastafelmeubel. Het appartement telt bovendien twee ruime slaapkamers, beide voorzien van rolluiken. Eén van deze kamers geeft zelfs toegang tot een overdekt terras met extra opbergruimte. Voor wie op zoek is naar buitenruimte, is dit een ideale eigenschap.

Je auto parkeer je gemakkelijk op de autostaanplaats voor het gebouw of in de privégaragebox aan de achterkant. Beide zijn inbegrepen in de prijs. Het gebouw bestaat uit drie appartementen, maar er is geen lift aanwezig.

Het appartement heeft ook een gunstige EPC-waarde (167 kWh/m²), een asbestveilig label en een goedgekeurde elektriciteitsinstallatie. Deze troeven maken dit appartement een slimme keuze.

Ben je geïnteresseerd? Kom dan gerust langs op vrijdag 22 maart 2024 van 17:30 tot 19:00, zaterdag 23 maart 2024 van 14:30 tot 16:00, of zondag 24 maart 2024 van 11:00 tot 12:30. Bezoek op andere momenten kan na afspraak.

Dit appartement wordt rechtstreeks door de eigenaar verkocht, zonder tussenkomst van een immokantoor. Mis deze kans niet en ontdek vandaag nog je mogelijke nieuwe thuis in Nijlen!

* * *

J. E. Claeslaan 66 - 2560 Nijlen - Op zoek naar je eigen stek of een investering om te verhuren?
Is het antwoord op één van deze vragen "ja", lees dan zeker verder!

Dit ruime appartement op de 2de verdieping is gedeeltelijk opgefrist en bevindt zich op een goede locatie in het centrum van Nijlen, op wandelafstand van het openbaar vervoer, scholen en winkels.

De blikvanger is de grote leefruimte met veel lichtinval. Naast de leefruimte ligt de keuken, die ook toegang geeft tot een ruime berging met onder andere aansluiting voor wasmachine. Verder is er in het appartement nog de betegelde badkamer (bad, douche, meubel met lavabo), een apart toilet en twee ruime slaapkamers (met rolluik). Langs één van de slaapkamers heb je toegang tot het ruime overdekte terras met nog een aparte opbergruimte.

Voor het gebouw (bestaande uit drie appartementen) is er nog een autostaanplaats. Ook is er een privatieve garagebox achteraan. Deze zijn inbegrepen in de prijs.

Bijzonderheden:

- gunstige EPC-waarde: 167 kWh/m² (label B)
- asbestveilig
- elektriciteitsinstallatie conform
- geen lift

Is je interesse voor dit appartement gewekt en kom je graag een kijkje nemen? Dat kan!
Bezichtiging is mogelijk na afspraak.
Appartement wordt door de eigenaar zelf verkocht - geen immokantoor!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 289.000
Kadastraal Inkomen
€ 810
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1997
Bewoonbare oppervlakte
115 m2
Referentie
I2G8T74JEP07
EPC Waarde
167 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240126-003122197-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€289.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com