Home Te Koop Appartement 9400 Ninove
Aalstersesteenweg 112-B9
Kaart

Aalstersesteenweg 112-B9

9400 Ninove Appartement Te Koop
95 m² wonen
2 slaapkamers

Gevestigd op het gelijkvloers van de welbekende Residentie 'Esdoorn', openen wij de deuren naar dit uitnodigende appartement dat zich bevindt op slechts een steenworp afstand van het centrum van Ninove.

Binnenin ontdekt u een verfijnd ontworpen interieur dat begint met een gastvrije inkomhal. De lichtrijke leefruimte is de ideale plaats voor ontspanning, terwijl de aangrenzende open keuken met eethoek perfect is voor gezellige maaltijden. Het appartement beschikt ook over twee royale slaapkamers, een badkamer compleet met ligbad en een apart toilet. Verder is dit object bijzonder aantrekkelijk voor investeerders dankzij de strategische locatie.

Het onbetwistbare hoogtepunt van dit appartement is de zeer ruime garagebox. Deze is afgesloten voor uw privacy en veiligheid en moet verplicht worden aangekocht voor de prijs van 25.000 euro.

Het is belangrijk om te vermelden dat dit pand onderworpen is aan renovatieverplichtingen zoals bepaald door de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen. U kunt meer informatie vinden op www.energiesparen.be.

Mis deze geweldige kans niet en boek snel uw afspraak ter plaatse. Dit kan zomaar het appartement zijn waar u al lang naar op zoek bent. Voor meer informatie kunt u terecht op info@localsvastgoed.be of bel ons op 054 23 53 83. Met een P-score en G-score van een A, is dit een aanbod dat u niet wilt missen.

* * *

Aalstersesteenweg 112-B9 - 9400 Ninove - Op het gelijkvloers van Residentie 'Esdoorn' treffen we dit aantrekkelijk appartement aan. Strategisch gelegen op wandelafstand van het centrum van Ninove!

Het appartement heeft volgende indeling: inkomhal, lichtrijke leefruimte, aansluitend een nette open keuken met eetplaats. Daarnaast treffen we nog 2 ruime slaapkamers aan, een badkamer met ligbad en een afzonderlijk toilet. De locatie is hier de absolute troef! Ook interessant voor investeerders!

Bij het appartement hoort ook een zeer grote, afgesloten garagebox, verplicht bij aan te kopen voor 25.000 euro.
Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Meer informatie: www.energiesparen.be.
Maak snel uw afspraak ter plaatse en wie weet is dit het appartement waar u al een tijdje naar op zoek bent. Info@localsvastgoed.be of 054 23 53 83.

P-score: A, G-Score: A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 189.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.018
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1993
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
0FHUUN78JEF0
Makelaar Code
5846077
EPC Waarde
499 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20220914-0002674457-RES-1EPC klasse: EDubbele beglazing: JaRamen: PvcElektriciteitskeuring: Ja
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Feb 2024
€189.000 / Locals Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com