Home Te Koop Appartement 9400 Ninove
Vuurkruisersstraat 11
Kaart

Vuurkruisersstraat 11

9400 Ninove Appartement Te Koop
140 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek dit recente en ruime penthouse in het hart van Ninove, deel uitmakend van de moderne residentie Limoncello die opgericht werd in 2014. Gelegen op de vierde verdieping, is deze woning zowel met de lift als met de trap gemakkelijk bereikbaar.

Dit vastgoed biedt u alles wat u nodig heeft binnen handbereik, gezien alle winkels en voorzieningen zich op wandelafstand bevinden. Met een oppervlakte van 140m² straalt dit penthouse luxe en comfort uit dankzij de kwalitatieve materialen die gebruikt werden tijdens de constructie.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een inkomhal met een apart toilet en technische bergruimte. De lichtrijke leefruimte van 50m² maakt plaats voor een geïnstalleerde open keuken, aangevuld met een praktische bergruimte. Een van de hoogtepunten van het penthouse is het ruime zonneterras van 32m², dat op het zuiden is georiënteerd.

Het penthouse bestaat verder uit 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 20m² en 16m², en een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, alsook een tweede toilet. Extra bergruimte is een grote troef van dit appartement, dankzij de ruime zolder die zich onder het hellende dak bevindt en zich over de hele lengte van het penthouse spreidt.

Bovendien kan er een ondergrondse parkeerplaats met bijhorende kelderruimte aangekocht worden voor € 25.000. Geniet van dit prachtige penthouse waar comfort en luxe voorop staan.

* * *

Vuurkruisersstraat 11 - 9400 Ninove - Penthouse met zonneterras in centrum Ninove
Het is gelegen op de vierde verdieping en bereikbaar per lift en trap.

Dit recente penthouse behoort tot de residentie Limoncello die gebouwd is in 2014. Het is gelegen in het centrum van Ninove met alle winkels en voorzieningen op wandelafstand.

Het ruime penthouse (140 m²) geniet van ruimte en kwalitatieve materialen.
Er is een inkomhal met afzonderlijk toilet en technische bergruimte, een riante, lichtrijke leefruimte (50 m²), geïnstalleerde keuken met aansluitend een bergruimte en een zeer ruim zuid georiënteerd terras (32 m²).
Verder zijn er 2 ruime slaapkamers (20 m² en 16 m²), volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel en een tweede toilet aanwezig.

Een enorm voordeel aan dit penthouse, is de extra bergruimte die aanwezig is. Er is namelijk een ruime zolder aanwezig die zich onder het hellend dak bevindt en zich over de hele lengte van het penthouse spreidt.

Een ondergrondse autostaanplaats met bijhorende kelderruimte kunnen aangekocht worden voor € 25.000.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 370.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
140 m2
Referentie
PWCO78VE10-F
Prijs Geschiedenis
28 Feb 2024
€370.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com