immo Kaart

, 2200 Noorderwijk

Appartement Te Koop in Noorderwijk
151 m² wonen
1150 m² perceel
4 slaapkamers

Energiezuinig en ruim appartement met multifunctionele ruimte achteraan
Dit uniek appartement met een bewoonbare opp. van 151m² bevindt zich in een kleine mede-eigendom van 2 entiteiten, dateert van 2002 en biedt verschillende mogelijkheden.
Ideaal voor personen die op zoek zijn naar een plaats voor het uitoefenen van een zelfstandig (bij)beroep, nood hebben aan een bureel/kantoor of graag ruimer wonen met terras en tuin.  Ligging: Uiterst centraal gelegen in het centrum van Noorderwijk met alle faciliteiten in de directe omgeving, parkeergelegenheid voor de deur, goede visibiliteit en het perceel is ook via de Prinsenstraat bereikbaar. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten en de oprit van de E313 zeer vlot bereikbaar.
Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, eetkamer, berging, 2 slaapkamers, badkamer, zolder, douchekamer, terras, tuin, tuinhuis en multifunctioneel bijgebouw.
Beschrijving: U betreedt het appartement met de trap en komt toe in de lichtrijke leefruimte dewelke centraal ligt en toegang geeft tot de overige ruimtes. De keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat, dampkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser en aansluiting wasmachine. Langs de keuken vindt u de eetkamer, die net zoals de leefruimte doorgang geeft naar het ruime terras (+-120m²). De eerste verdieping is tevens voorzien van 2 slaapkamers, een berging/dressing en een badkamer. Via de trap komt u tot de zolderruimte die kan dienst doen als extra slaapkamer/hobbyruimte en waar tevens een douchekamer aanwezig is.
Het terras geeft toegang tot de privatieve tuin met multifunctioneel bijgebouw. Het volledig ingericht bijgebouw heeft ca. 40m² bewoonbare oppervlakte en kan voor verschillende doeleinden worden aangewend. Het perceel is ook langs achter te bereiken waar voldoende parkeergelegenheid is.
Extra: - EPC: 182 kWh/m² - App: radiatoren op gas- Bijgebouw: vloerverwarming, warmtepomp met grondboring, videofoon, domotica- Tuinhuis: technisch lokaal met elektrische boiler

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 429.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2002
Grond oppervlakte
1150 m2
Bewoonbare oppervlakte
151 m2
Referentie
AAR31NUM9ZRK
Makelaar Code
114627
EPC Waarde
182 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
18 Feb 2024
€429.000 / Heylen Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com