Kaart

8730 Oedelem Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Breng een bezoek aan ons open huis op 23 maart van 10u tot 12u en ontdek dit prachtig afgewerkte appartement in het hart van Oedelem. Het ligt op de tweede verdieping van een exclusieve residentie in de Knesselarestraat, een oase van rust te midden van alle stadsfaciliteiten. De recentelijk volledig vernieuwde residentie bestaat uit slechts zes hoogwaardige appartementen, verdeeld over twee verdiepingen.

Zet voet binnen in dit appartement en je wordt verwelkomd door een ruime inkomhal met vestiaire en apart toilet. Geniet van het licht en de ruimte in de woonkamer, compleet met een gezellige zit- en eetplaats en een open keuken. Het keukeneiland is perfect voor ontbijt of koffie. Een ruime berging met wasmachine-aansluiting biedt extra gemak. De grote badkamer is uitgerust met een inloopdouche en dubbele wastafel, en er zijn twee volwaardige slaapkamers.

De residentie is gelegen op een uitstekende locatie, met winkels, scholen, dokters, apotheken, sportfaciliteiten en openbaar vervoer op wandel- en fietsafstand. Oedelem ligt bovendien dichtbij Brugge en de E40-afrit in Beernem, waardoor je snel alle kanten op kunt.

Het appartement is voorzien van centrale verwarming op aardgas, zonnepanelen en sterke thermische isolatie. Daarnaast is het uitgerust met een innovatief ventilatiesysteem met natuurlijke toevoer en mechanische afvoer. De hoge kwaliteitsstandaard wordt ook doorgetrokken in de afwerking van het appartement.

Neem een kijkje en ontdek zelf wat deze residentie jou te bieden heeft. Voor meer informatie kan je ons contacteren op 050 550 750. Wij helpen je graag verder!

* * *

Dit hoogwaardig afgewerkte appartement met 2 slaapkamers is gelegen op de 2de verdieping van een kleinschalige residentie in centrum Oedelem. De inkom van deze appartementen bevindt zich in de Knesselarestraat. Het appartementsgebouw is volledig vernieuwd. Het appartement is ingedeeld als volgt: ruime inkomhal met vestiaire en verschillend toilet. Lichtrijke woonkamer bestaande uit een zit- en eetplaats met open keuken en voorzien van een keukeneiland. Naast de keuken is er een ruime berging met aansluiting wasmachine. Ruime douchekamer voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. 2 grote volwaardige slaapkamers. Deze residentie huisvest 6 appartementen met een hoogwaardige afwerking, verdeeld over 2 verdiepingen en gelegen op een uitzonderlijk mooie locatie in hartje Oedelem. Dankzij de zeer centrale ligging beschikken deze appartementen over alle faciliteiten in de directe omgeving. De winkels, scholen, dokters, apotheek, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer bevinden zich op wandel- en fietsafstand. De bereikbaarheid met de wagen is uitstekend naar Brugge en de open- en afrit van de E40 in Beernem bevindt zich op amper 10 minuten rijden. De appartementen zijn voorzien van nieuwe centrale verwarming op aardgas, zonnepanelen en een sterke thermische en thermische isolatie. Bovendien zijn de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem met natuurlijke toevoer en mechanische afvoer. Ook op het gebied van afwerking wordt u een hoge kwaliteit geboden. Informatie: - zonnepanelen - Ventilatiesysteem - Balkon Benieuwd naar het volledige aanbod van dit appartementsgebouw? Wij helpen u graag verder! 050 550 750

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 307.500
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
WW0O3ESW77J0
Makelaar Code
1910/PERSPECTIEF@OEDELEMCC
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€307.500 / Perspectief vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com