Kaart

Markt 14

8730 Oedelem Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Ontdek dit luxueuze en energieneutrale appartement van 103m², gelegen in het hart van Oedelem. Dit prachtige duplex-appartement bevindt zich in een moderne nieuwbouwresidentie, opgetrokken in 2023, en biedt een frontaal uitzicht over de markt. Dankzij de centrale ligging zijn winkels, ontspanningsmogelijkheden en horeca binnen handbereik, terwijl de belangrijkste invalswegen gemakkelijk bereikbaar zijn.

Het appartement heeft twee grote terrassen van 14m² en 6m² waar je op elk moment van de dag kan genieten van de zon. De combinatie van grote ramen en een hedendaagse afwerking creëert een uiterst aangename sfeer. Met een woonoppervlakte van ongeveer 104m², biedt het appartement een lichte woon- en eetruimte met directe toegang tot het zonneterras.

De open keuken is uitgerust met alle nodige toestellen en sluit aan op een praktische berging met wasplaats. Op de benedenverdieping vind je twee ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad en inloopdouche.

Bovendien is er de mogelijkheid om een ruime parkeerplaats achteraan in de residentie te kopen. Het appartement beschikt over vloerverwarming, een maximaal E-peil van 30, een fietsenberging en een autostaanplaats. Profiteer nu van het verlaagde btw-tarief van 6%!

* * *

Markt 14 - 8730 Oedelem - GROOT LICHTRIJK appartement ( 103M² ) met 2 GROTE TERRASSEN - VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% MOGELIJK: Deze duplex is gelegen in het hartje van Oedelem aan de markt. Het appartement bevindt zich op de twee bovenste verdiepingen van een moderne nieuwbouwresidentie opgetrokken in 2023. Door de centrale ligging geniet u hierbij van een frontaal zicht over de markt. Dit in de nabijheid van winkels, ontspanning en horeca en doch met een vlotte bereikbaarheid naar de invalswegen. De combinatie van de grote raampartijen, de ruime zonneterrassen en de hedendaags afwerking zorgen voor een uiterst aangename sfeer. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca 104 m². De leef- en eetruime geniet van veel lichtinval alsook directe toegang tot het zonneterras. Hier is het heerlijk vertoeven op elk moment van de dag. De open keuken voorzien van alle toestellen en met aansluitend een praktische berging met wasplaats. Op de benedenverdieping zijn er twee ruime slaapkamers, een apart toilet en badkamer met een ligbad én inloopdouche. Bij het appartement is er de mogelijkheid tot aankoop van een ruime staanplaats achteraan in de residentie. INFORMATIE: - Woonopp: 103m² - DAKTERRAS 14M² EN TERRAS 6M² - vloerverwarming, - Max. E-peil 30 - fietsenberging - autostaanplaats

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 344.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
YOZTPGI-HJN8
Makelaar Code
2025/PERSPECTIEF@OEDELEM/DUPLE
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€344.000 / Perspectief vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com