Kaart

9870 Olsene Appartement Te Koop
278 m² wonen
398 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze authentieke loft van 278m² in het historische fabrieksgebouw 'De Filature'. Deze ruime woning, met een aparte ingang, betovert u met zijn grootsheid en exclusieve details. De enorme living baadt in het licht en nodigt uit tot relaxen bij de gashaard of aan de stijlvolle bar. De volledig uitgeruste keuken zal de chef-kok in u inspireren.

Er is ook een praktische wasplaats voorzien met een handige goederenlift. In de uitnodigende vestibule kunt u uw gasten verwelkomen. De loft beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. Er is bovendien een home office ruimte - een must in het huidige tijdperk van telewerken!

De kroon op het werk is echter het privaat dakterras van maar liefst 120m², waar u kunt genieten van de rust en het unieke uitzicht. De inrichting werd verzorgd door Interieur Glorieux en biedt een aantrekkelijke mix van comfort en luxe, afgewerkt met de mooiste materialen.

De loft heeft ook twee private parkeerplaatsen en een berging, wat het comfort van deze woning verder vergroot. Gelegen aan een oude Leie-arm, kan u met uw eigen pedalo of vlot het idyllische landschap verkennen. Dit is echt een unieke kans om rustig te wonen in een ongeëvenaard stukje vastgoed.

* * *

Echte loft (278m² vloeroppervlakte) in voormalig fabrieksgebouw 'De Filature'. U betreedt de loft via afzonderlijke ingang. Grote lichtrijke living met gashaard en bar, ingerichte keuken, wasplaats met goederenliftje, vestiaire, 3 slaapkamers, 2 badkamers, bureel en fantastisch privaat terras (rooftop) van 120m². Ingericht door Interieur Glorieux, afgewerkt met de mooiste materialen. Er zijn ook 2 private parkeerplaatsen en een berging. Aan oude Leie - arm met pedalo en vlot. Uniek en rustig wonen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2011
Grond oppervlakte
398 m2
Bewoonbare oppervlakte
278 m2
Referentie
04Y3Q6BUT5ED
EPC Waarde
123 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
202410225-0003154716-res-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Parkgebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com