Kaart

Dorp 36-2

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver Appartement Te Koop
89 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek deze charmante duplex met twee slaapkamers, perfect gelegen in het hart van Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Deze woning biedt niet alleen een uitstekende bereikbaarheid, maar ligt ook centraal tussen diverse winkels, gezellige eet- en drinkgelegenheden, scholen en openbaar vervoer.

Via de inkomhal op de eerste verdieping stappen we binnen in een ruime, lichte leefruimte met grote raampartijen en een apart toilet. Hier kan je gemakkelijk een knusse zithoek en eethoek inrichten. De open keuken vormt mooi één geheel met de rest van de ruimte en is voorzien van alle essentiële toestellen. Vanuit de keuken leidt een vaste trap naar de tweede verdieping, waar je naast twee ruime slaapkamers ook een complete badkamer vindt, uitgerust met lavabo, ligbad en douche.

Het is belangrijk om te weten dat er een verplichting geldt om het appartement binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minstens een EPC-label D.

Dit is een uitstekende kans als je op zoek bent naar een unieke duplex in het levendige centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Bezoek onze website www.boonstravastgoed.be voor meer informatie of bel ons direct op 0472/22.12.41.

Samenvattend, een duplex woning met twee slaapkamers, gelegen in het dynamische centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Een kans die je niet wil missen!

* * *

Dorp 36-2 - 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver - Op een uitstekende locatie te Onze-Lieve-Vrouw-Waver bevindt zich deze duplex met twee slaapkamers. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch bevindt u zich pal in het centrum met winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden het appartement op de eerste verdieping via de inkomhal. De leefruimte met apart toilet geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en is voorzien van de voornaamste toestellen. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een vaste trap naar de tweede verdieping. Hier geeft de nachthal ons toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer uitgerust met lavabo, ligbad en douche.

U bent verplicht om dit appartement binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een duplex-appartement in het centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Contacteer ons voor meer informatie op 0472/22.12.41 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden :
- Duplex
- 2 Slaapkamers
- Centrum Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 240.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
89 m2
Referentie
EISUN2KR3AK9
Makelaar Code
143370
EPC Waarde
489 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20230809-0002961434-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet van toepassing
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€240.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com