Kaart

Dorpsstraat 14

8670 Oostduinkerke Appartement Te Koop
98 m² wonen
2 slaapkamers

Welkom in Residentie Parkzicht, een unieke en stijlvolle meergezinswoning gevestigd in het charmante Oostduinkerke-dorp. Geniet van de sereniteit van rustig wonen, terwijl je tegelijkertijd gebruik maakt van de uitstekende faciliteiten die de centrale locatie te bieden heeft.

Deze prachtige residentie omvat zeven lichtovergoten twee-slaapkamerappartementen met royale terrassen die uitnodigen tot genieten met een adembenemend uitzicht op het nabijgelegen park. Elk appartement in Residentie Parkzicht is zorgvuldig ontworpen voor optimal comfort. De state-of-the-art technologie in elk appartement draagt bij aan de energie-efficiëntie, wat resulteert in een laag EPC.

Ervaar luxe en efficiëntie in harmonie met de vloerverwarming en warmtepompsystemen die in elk appartement geïnstalleerd zijn. Bovendien biedt de residentie vijf ondergrondse parkeerplaatsen uitgerust met een innovatief liftsysteem. Extra faciliteiten zoals privé-opslagruimtes, een speciale fietsenstalling en een afvalruimte dragen alleen maar bij aan de aantrekkingskracht van dit mooie complex.

Neem contact op met ons als je geïnteresseerd bent in meer informatie over deze prachtige mogelijkheid om te wonen in Residentie Parkzicht. Geniet van een moderne woonervaring in het hartje van Oostduinkerke-dorp.

* * *

Dorpsstraat 14 - 8670 Oostduinkerke - Maak kennis met Residentie Parkzicht, een eigentijdse en elegante meergezinswoning in het hartje van Oostduinkerke-dorp. Ervaar het rustige leven, terwijl je toch profiteert van alle faciliteiten die de centrale ligging te bieden heeft. Residentie Parkzicht omvat 7 lichtrijke appartementen met twee slaapkamers en ruime terrassen die uitkijken op het voorliggende park. Elk appartement is doordacht ontworpen en biedt maximaal comfort dankzij de moderne technieken die bijdragen tot een laag EPC. De vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp zorgen voor een harmonieuze mix van efficiëntie en luxe. De residentie beschikt over 5 ondergrondse parkeerplaatsen met een liftsysteem, private bergingen, een fietsruimte en een vuilnislokaal. Interesse? Contacteer ons voor meer informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 465.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
98 m2
Referentie
SW4KHV945BXI
Makelaar Code
3661405
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€465.000 / West-Littoral
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com