Kaart

Dorpsstraat 14

8670 Oostduinkerke Appartement Te Koop
108 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek het eigentijdse en elegante wooncomplex, Residentie Parkzicht, prachtig gelegen in het hartje van Oostduinkerke-dorp. Dit meergezinswoning combineert de rust en sereniteit van het dorpsleven met het gemak en voordeel van een centrale locatie, waar alle faciliteiten binnen handbereik zijn.

Residentie Parkzicht vormt een harmonieuze blend van zeven lichtrijke appartementen, elk voorzien van twee slaapkamers en ruime terrassen met een adembenemend uitzicht op het aangrenzende park. De doordachte ontwerpen en moderne technieken van elk appartement zorgen voor maximaal comfort en een laag EPC, wat bijdraagt aan energiezuinig wonen.

Ervaar de luxe van vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp, waardoor binnenklimaat optimaal wordt gereguleerd en energie-efficiëntie wordt verhoogd. Bovendien biedt de residentie vijf ondergrondse parkeerplaatsen met lift, private bergingen, een fietsenstalling en vuilnislokaal, zo is aan alle praktische aspecten gedacht.

Bent u geïnteresseerd in het ervaren van deze perfecte samensmelting van comfort, efficiëntie en elegantie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over Residentie Parkzicht.

* * *

Dorpsstraat 14 - 8670 Oostduinkerke - Maak kennis met Residentie Parkzicht, een eigentijdse en elegante meergezinswoning in het hartje van Oostduinkerke-dorp. Ervaar het rustige leven, terwijl je toch profiteert van alle faciliteiten die de centrale ligging te bieden heeft. Residentie Parkzicht omvat 7 lichtrijke appartementen met twee slaapkamers en ruime terrassen die uitkijken op het voorliggende park. Elk appartement is doordacht ontworpen en biedt maximaal comfort dankzij de moderne technieken die bijdragen tot een laag EPC. De vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp zorgen voor een harmonieuze mix van efficiëntie en luxe. De residentie beschikt over 5 ondergrondse parkeerplaatsen met een liftsysteem, private bergingen, een fietsruimte en een vuilnislokaal. Interesse? Contacteer ons voor meer informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 585.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
108 m2
Referentie
V6EYUS8ZMX2H
Makelaar Code
3661406
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€585.000 / West-Littoral
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com