Kaart

Dorpsstraat 14

8670 Oostduinkerke Appartement Te Koop
111 m² wonen
2 slaapkamers

Welkom bij Residentie Parkzicht, jouw kans om te wonen in een stijlvol en tijdloos appartementsgebouw middenin het charmante Oostduinkerke-dorp. Deze residentie biedt je de mogelijkheid om te genieten van de serene rust van het dorp, terwijl je nog steeds gemakkelijke toegang hebt tot alle voorzieningen die deze centrale locatie te bieden heeft.

Residentie Parkzicht is trots op haar 7 lichtovergoten appartementen. Elk appartement heeft twee slaapkamers en ruime terrassen die een adembenemend uitzicht op het omringende park bieden. Het ontwerp, zowel aantrekkelijk als functioneel, garandeert maximaal comfort. Dankzij moderne technologieën en innovatieve oplossingen zoals vloerverwarming en een warmtepomp, garandeert elk appartement een efficiënte en luxueuze levensstijl, gekenmerkt door een laag EPC.

In aanvulling op de elegante woonruimte, beschikt de residentie over 5 ondergrondse parkeerplaatsen uitgerust met een liftsysteem. Aan jouw opslagbehoeften wordt gedacht met private bergingen. Daarnaast zijn er ook een handige fietsruimte en een vuilnislokaal beschikbaar.

Zie jij jezelf al wonen in Residentie Parkzicht? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder om jouw nieuwe thuis in Oostduinkerke-dorp te vinden.

* * *

Dorpsstraat 14 - 8670 Oostduinkerke - Maak kennis met Residentie Parkzicht, een eigentijdse en elegante meergezinswoning in het hartje van Oostduinkerke-dorp. Ervaar het rustige leven, terwijl je toch profiteert van alle faciliteiten die de centrale ligging te bieden heeft. Residentie Parkzicht omvat 7 lichtrijke appartementen met twee slaapkamers en ruime terrassen die uitkijken op het voorliggende park. Elk appartement is doordacht ontworpen en biedt maximaal comfort dankzij de moderne technieken die bijdragen tot een laag EPC. De vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp zorgen voor een harmonieuze mix van efficiëntie en luxe. De residentie beschikt over 5 ondergrondse parkeerplaatsen met een liftsysteem, private bergingen, een fietsruimte en een vuilnislokaal. Interesse? Contacteer ons voor meer informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 625.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
111 m2
Referentie
BBXA1Q9C6YGA
Makelaar Code
3661407
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€625.000 / West-Littoral
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com