Kaart

Leopold II-Laan 41

8670 Oostduinkerke Appartement Te Koop
86 m² wonen
96 m² perceel

Ontdek "De KADE" in Oostduinkerke, Leopold II laan, de ultieme combinatie van moderne elegantie en energiezuinig wonen. Deze opvallende residentie bevat vijf lichtovergoten appartementen en duplexen, strategisch op de zuidwestelijke zon georiënteerd, wat een overvloed aan natuurlijk licht garandeert.

Elk van de appartementen hebben twee slaapkamers en bieden royale leefruimten variërend van 85 tot 117 vierkante meter. Neergestreken nabij lokale winkels en eetgelegenheden, vormt deze residentie het perfecte knooppunt van gemak en comfort.

Laten we de grote ramen niet vergeten, die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten, waardoor elke ruimte een warme en uitnodigende sfeer krijgt. De verfijnde moderne afwerking en slimme indeling gaan hand in hand om een luxueuze levensstijl te ontketenen. Elk appartement is voorzien van prachtige terrassen, waar je kunt genieten van de frisse zeelucht.

Omdat jouw comfort onze prioriteit is, hebben we ook voor bergingen en parkeerplaatsen gezorgd. Dus of je nu hunkert naar een gezellig appartement of een ruime duplex, ons nieuwbouwproject in Oostduinkerke, Leopold II laan, belooft de ideale balans tussen stijl, functionaliteit en locatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging ter plaatse te regelen. Het begin van je nieuwe woondromen wacht op je bij De KADE!

* * *

Leopold II-Laan 41 - 8670 Oostduinkerke - Wij stellen u graag de KADE voor in Oostduinkerke, Leopold II. Ontdek de perfecte combinatie van moderne elegantie en energiezuinig wonen in onze vijf lichtrijke appartementen en duplexen. Met een gunstige Zuidwestelijke oriëntatie geniet je hier van overvloedig zonlicht.

De appartementen, met twee slaapkamers, bieden een ruime woonoppervlakte variërend van 85 tot 117 vierkante meter. Deze eigentijdse residenties bevinden zich in de nabijheid van winkels en horecagelegenheden, waardoor je van alle gemakken voorzien bent.

De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimtes nog uitnodigender aanvoelen. De moderne afwerking en doordachte indeling dragen bij aan een luxueuze levensstijl. Geniet van de frisse zeelucht op de mooie terrassen die elk appartement te bieden heeft.

Daarnaast voorzien we ook in bergingen en parkeerplaatsen, wat het comfort van jouw nieuwe thuis nog verder verhoogt. Of je nu op zoek bent naar een gezellig appartement of een ruime duplex, ons nieuwbouwproject in Oostduinkerke, Leopold 2 laan , biedt de perfecte harmonie tussen stijl, functionaliteit en locatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse te regelen. Welkom bij het begin van jouw nieuwe woondromen!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
96 m2
Bewoonbare oppervlakte
86 m2
Referentie
L1JO3MNQ6RLX
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€419.000 / ERA Servimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com