Kaart

Victorialaan 9

8400 Oostende Appartement Te Koop
80 m² wonen
80 m² perceel
2 slaapkamers

'Ensor Tower I' bevindt zich in de hippe nieuwe stadswijk van de historische haven van Oostende. Deze locatie op de Oosteroever site is ongeëvenaard aan de kust, met zijn uitzonderlijke maritieme ligging dichtbij zee, strand, duinen, top horeca en een toekomstige jachthaven.

Het appartement dat we aanbieden is gevestigd op de twintigste verdieping en biedt een adembenemend uitzicht. De eigenaar heeft het interieur volledig heringericht om optimaal te profiteren van dit unieke uitzicht, wat direct zichtbaar is bij binnenkomst.

Het appartement bestaat uit een woonkamer met terras, een keuken die leidt naar een tweede terras, twee slaapkamers, een slaaphoek met een uitklapbed en een badkamer met inloopdouche. Het gebouw straalt klasse uit, wat al meteen duidelijk wordt bij binnenkomst in de lobby.

Bij de aankoop van dit appartement is hoogwaardig meubilair inbegrepen. Er is ook een mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse afgesloten garagebox voor 72.000 EUR.

* * *

Victorialaan 9 - 8400 Oostende - 'Ensor Tower I' maakt deel uit van de nieuwe trendy stadswijk in de historische haven van Oostende. Geen enkele andere locatie aan de kust kan tippen aan de vele unieke troeven van de Oosteroever site, met zijn uitzonderlijke maritieme locatie vlakbij de zee, strand, duinen, top horecazaken en toekomstige jachthaven.
Dit appartement is gelegen op de twintigste verdieping en geniet van een uitzonderlijk mooi uitzicht. De eigenaar heeft het appartement volledig opnieuw ingedeeld om maximaal van het uniek uitzicht te kunnen genieten. Vanaf het betreden van de entiteit kijkt men uit op de zee en duinen.
Deze topper beschikt over een leefruimte met terras, een keuken met aansluitend een tweede terras, 2 slaapkamers, 1 slaaphoek (uitklapbed) en een badkamer voorzien van een inloopdouche. De uitstraling van het gebouw en de inkom/lobby spreken boekdelen.
Inclusief hoogwaardig meubilair, mogelijkheid aankoop ondergrondse afgesloten garagebox (72.000 EUR).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 655.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
80 m2
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
A6I73QIRB7QP
EPC Waarde
61 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
35013-G-DBA_2017009278/EP05127/A002/D01/SD100
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€655.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com