Kaart

Zeedijk 146

8400 Oostende Appartement Te Koop
56 m² wonen
51 m² perceel

Verken deze schitterende, ruime studio aan de zeedijk 146 in Oostende. De perfecte locatie en het overvloedige natuurlijke licht maken deze studio tot een uniek aanbod. Stap binnen en ervaar de lichte, praktisch ingedeelde ruimte die optimaal gebruik maakt van elke vierkante meter, waardoor je alles hebt wat je nodig hebt voor een ontspannen leven aan de kust.
Of je nu geniet van het prachtige zeezicht vanuit je woonkamer of de levendige sfeer van de zeedijk vanaf je balkon, deze studio zal je elke dag het gevoel van vakantie geven.
Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om te wonen op een van de meest gewilde locaties in Oostende. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en laat je betoveren door de charme van deze prachtige studio aan de zeedijk! #Oostende #zeedijk #studiolife

* * *

Zeedijk 146 - 8400 Oostende - Ontdek deze prachtige ruime studio, gelegen op de zeedijk 146 te Oostende! Met een perfecte ligging en overvloedige lichtinval biedt deze studio een unieke kans. Stap binnen en laat je betoveren door de heldere ruimte en praktische indeling.
De studio is ontworpen om optimaal gebruik te maken van elke vierkante meter, waardoor je alle comfort hebt dat je nodig hebt voor een ontspannen leven aan de kust.
Of je nu geniet van het adembenemende uitzicht op de zee vanuit je woonkamer, of de bruisende energie van de zeedijk opneemt vanaf je balkon, deze studio laat je elke dag voelen als een vakantie.
Mis deze kans niet om te wonen op een van de meest gewilde locaties van Oostende. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en jezelf onder te dompelen in de charme van deze prachtige studio aan de zeedijk! 🌊🏖️ #Oostende #zeedijk #studioleven

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 159.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
51 m2
Bewoonbare oppervlakte
56 m2
Referentie
ELQNA4-IQ0ND
Makelaar Code
OOS2024089
EPC Waarde
181 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240413-0003212026-res-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€159.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com