Home Te Koop Appartement 8400 Oostende
Hendrik Serruyslaan 72
Kaart

Hendrik Serruyslaan 72

8400 Oostende Appartement Te Koop
90 m² wonen
90 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige hoekappartement in het levendige Oostende, gelegen aan de Hendrik Serruyslaan. Dit instapklare appartement straalt karakter en authenticiteit uit en ligt zeer centraal. De ruime woonkamer met zijn grote ramen geeft je het gevoel alsof je op een terras zit, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht op het nabijgelegen park.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een prachtige houten vloer en een volledig uitgeruste keuken met alle benodigde apparatuur. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers en een gerenoveerde luxueuze badkamer met inloopdouche, wastafel en handdoekradiator. Daarnaast is er een apart toilet en een handige opbergruimte.

Dit appartement is volledig uitgerust en in uitstekende staat. Mis deze kans niet om te genieten van een stijlvolle en zorgeloze levensstijl op deze unieke locatie in Oostende. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en ervaar zelf de charme van wonen aan de Hendrik Serruyslaan! Het gebouw is in goede staat. #TeKoop #AppartementOostende #authentiekwonen

* * *

Hendrik Serruyslaan 72 - 8400 Oostende - Ontdek het perfect onderhouden hoekappartement op de Hendrik Serruyslaan in het bruisende Oostende! Dit instapklaar pareltje ademt karakter en authenticiteit, en geniet van een centrale ligging. De ruime woonkamer geeft het gevoel van een terras dankzij de overvloedige raampartijen met een prachtig uitzicht op het nabijgelegen park.
Bij het betreden van het appartement word je verwelkomd door een mooie plankenvloer en een goed uitgeruste keuken met alle benodigde apparatuur. Twee volwaardige slaapkamers bieden voldoende ruimte, terwijl de gerenoveerde badkamer luxe uitstraalt met een inloopdouche, lavabo en handdoekdroger. Het appartement beschikt ook over een apart toilet en een handige berging.
Dit appartement is compleet uitgerust en verkeert in uitstekende staat. Mis deze kans niet om te genieten van een stijlvolle en zorgeloze levensstijl op deze unieke locatie in Oostende. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en ontdek de charme van wonen op de Hendrik Serruyslaan! 🏡✨
Gebouw in goede staat!
#TeKoop #AppartementOostende #authentiekwonen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.046
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
90 m2
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
OGFX41W1PCSK
Makelaar Code
OOS2024036
EPC Waarde
239 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20210622-0002431836-res-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€285.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com