Home Te Koop Appartement 8400 Oostende
Vanderstichelenstraat 7
Kaart

Vanderstichelenstraat 7

8400 Oostende Appartement Te Koop
126 m² wonen
126 m² perceel
3 slaapkamers

Dit instapklare appartement in de charmante wijk Konterdam, die Oostende met Zandvoorde verbindt, is ideaal gelegen dichtbij het centrum en biedt gemakkelijke toegang tot omliggende gemeenten via belangrijke wegen. Het appartement verwelkomt u met een ruime woonkamer, perfect voor een grote eettafel en comfortabele zithoek. De open keuken, volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur en kastruimte, vloeit naadloos over in de woonkamer, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte. Het appartement baadt in natuurlijk licht dankzij de lichte vloertegels en grote ramen. Het appartement beschikt over drie royale slaapkamers en een moderne badkamer met een ruime douche en dubbele wastafel. Een extra bonus is het overdekte terras. Mis deze kans niet en plan uw bezichtiging vandaag nog!

* * *

Vanderstichelenstraat 7 - 8400 Oostende - Dit instapklare appartement is gelegen op de Konterdam, een gezellige buurt die Oostende met Zandvoorde verbindt. U bevindt zich hier op een boogscheut van het centrum en via de invalswegen heeft u steeds een vlotte verbinding met de omliggende gemeenten.
Via de hall betreedt u het appartement en komt u uit in de ruime living. Hier is er een de nodige plek om een grote eethoek alsook gezellige leefhoek te maken. De open keuken vormt een mooi geheel met de leefkamer, waardoor u hier optimaal van uw ruimte en woonervaring geniet. De keuken werd daarenboven volledig uitgerust met al de nodige apparatuur alsook kastruimte. Dankzij de licht tint van vloertegel en de raampartijen, is het steeds aangenaam lichtrijk in het appartement.
Achterin het appartement bevinden zich drie riante slaapkamers. Tevens is er hier de badkamer met moderne en ruime douche, alsook dubbele lavabo.
Aan het appartement is er tevens een overdekt terras aanwezig.
Aarzel niet en plan uw bezoek in!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 254.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.175
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
126 m2
Bewoonbare oppervlakte
126 m2
Referentie
PPV7RS6IQQZO
Makelaar Code
OOS2023231
EPC Waarde
115 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230427-0002874209-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€254.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com