Kaart

Langestraat 93

8400 Oostende Appartement Te Koop
298 m² wonen
298 m² perceel
4 slaapkamers

Langestraat 93 - 8400 Oostende - Karaktervol duplexappartement in hartje Oostende
Pal in het centrum van de stad, op een boogscheut van het strand en alle faciliteiten (winkels, restaurants,…) treffen we dit prachtige duplexappartement aan. Het appartement beslaat de 1e en 2e verdieping van een authentieke herenwoning en werd met de nodige klasse gerenoveerd. Hierbij werd aandacht geschonken aan de afwerkingsgraad alsook het wooncomfort.
Het pand geniet een logische indeling en heeft tal van troeven.
Op de eerste verdieping heeft u liefst vier volwaardige slaapkamers, waarvan één ingericht als dressing met tal van inbouwkasten. De master bedroom is ruim en heeft een en suite badkamer (wastafel & douche). Tevens is er vanuit deze slaapkamer toegang tot een eerste terras.
De badkamer werd luxueus afgewerkt; zo is er niet alleen een relaxatiebad, ook is er een zeer ruime dubbele inloopdouche en een infraroodcabine als kers op de taart.
De tweede verdieping biedt eerst en vooral plaats aan een royale leefkamer. Hier heeft u niet alleen een aparte eethoek, er zijn meerdere zithoeken met tal van mogelijkheden. Ook hier heeft u toegang tot een groot terras. De leefkamer vloeit naadloos over in de open keuken. Hier is er tal van werk-en bergruimte, en werd er hoogwaardige apparatuur geïnstalleerd. Via de trap bereikt u nog een loungehoek op de mezzanine, de perfect plek om in alle rust te verpozen. In de nok van het gebouw werd een derde terras aangelegd, dankzij de overkapping ervan kunt u hier zelfs op een mindere dag van de buitenlucht genieten.
Doorheen de duplex werd er met oog voor detail gerenoveerd. Het parket is uiterst kwalitatief, het pand is energiezuinig, er werden meerdere terrassen voorzien, vanuit het gelijkvloerse werd er zelfs een goederenlift tot op de tweede verdieping geplaatst.
Benieuwd naar meer? Aarzel dan niet om contact op te nemen via Louis@immofrancois.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 695.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.418
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
298 m2
Bewoonbare oppervlakte
298 m2
Referentie
05E4TS4RTCUM
Makelaar Code
OOS2023268
EPC Waarde
133 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20210827-0002457078-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Apr 2024
€695.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com