Home Te Koop Appartement 8400 Oostende
dokter eduard moreauxlaan 199



immo Kaart

dokter eduard moreauxlaan 199, 8400 Oostende

Appartement Te Koop in Oostende
2 slaapkamers

dokter eduard moreauxlaan 199 - 8400 Oostende - Dit sublieme appartement in Oostende biedt een scala aan luxe voorzieningen en een hoogwaardige afwerking die elk aspect van de woning verheffen tot een niveau van verfijning en stijl. Met op maat gemaakte kwalitatieve inbouwkasten doorheen de ruimte, is er voldoende opbergruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.
De moderne ingerichte keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur en elegant ontworpen kasten, waardoor koken een waar genot wordt. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of uitgebreid wilt koken voor gasten, met deze keuken ben je voorzien van alle benodigde faciliteiten om van koken een plezierige en ontspannen ervaring te maken.
De open woonkamer (28m²) is licht en zeer ruim, met grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht bieden op het voorste ruime terras met een schitterend zicht op de omgeving.
De slaapkamers zijn voorzien van prachtig ingebouwde kasten die zorgen voor een opgeruimde en luxe uitstraling. De moderne badkamer is uitgerust met een ligbad en een schitterend lavabo meubel, waardoor het een plek van ontspanning en verwennerij is.
De twee adembenemende terrassen bieden de perfecte gelegenheid om buiten te genieten van de zon en de frisse lucht. Met ruimte voor loungen, dineren en entertainen, vormen deze buitenruimtes een waardevolle toevoeging aan de woning.
De residentie zelf is modern en heel goed onderhouden, met een lift voor gemakkelijke toegang tot de vierde verdieping waar het appartement zich bevindt. Met twee bergkelders en twee bij te kopen autostaanplaatsen aan € 7500 per stuk ( totaal € 15000 ), biedt dit appartement niet alleen luxe en stijl, maar ook praktische gemakken.
Kortom, dit appartement is een oase van comfort, elegantie en verfijning, waar elk detail zorgvuldig is uitgekozen om een weelderige woonervaring te bieden. Met zijn luxe voorzieningen en verfijnde afwerking is dit werkelijk een woning die het summum van exclusiviteit belichaamt.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 330.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
NS8X00HU-5GZ
Makelaar Code
subliem-appartement-residentie
EPC Waarde
136 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
02 May 2024
€330.000 / Cannoodt
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com