immo Kaart

Brabantstraat 7, 8400 Oostende

Appartement Te Koop in Oostende
109 m² wonen
2 slaapkamers

Brabantstraat 7 - 8400 Oostende - Recent (2019) werd dit appartement volledig onder handen genomen. Bij de grondige renovatie werden alle leidingen vernieuwd (water, verwarming, elektriciteit), alsook de vloeren, binnendeuren en radiatoren zelf.
U geniet hier van een topligging: centraal tussen het Wapenplein en het Mijnplein heeft u hier alle winkels, supermarkten en horeca binnen handbereik. Ook de Zeedijk en de Visserskaai bereikt u in een mum van tijd.
Via de gepantserde veiligheidsdeur betreedt u het appartement. Hier heeft u alvast een open hall, met gastentoilet en ruime vestiairekast. De leefkamer is tevens zeer ruim en geniet een mooie lichtinval doorheen de dag. Aanpalend is er de half-open keuken. Deze is volledig ingericht met een afwasmachine, brede keramische kookplaat, geïntegreerde oven en microgolf, ruime koelkast en diepvriezer – alsook is er een ontbijthoek en aansluitende ruime berging. In de berging is er een aansluiting voor uw was-en droogmachine.
Aan de achterzijde bevinden zich twee volwaardige slaapkamers, elk met toegang tot het terras.
De ruime badkamer is luxueus uitgerust met een ligbad, grote douche met regensproeier en geïntegreerde UV/IR zonnestraler, toilet, en een afgescheiden hoek waarin was-en droogkast op elkaar gestapeld niet visueel storen.
Daarenboven is er de mogelijkheid tot overname van het huurcontract van een ondergrondse ruime garagebox op het mijnplein inclusief plaats voor 2 fietsen en met privatieve toegang.
Tot slot is er de mogelijkheid tot (gedeeltelijke) overname van het modern en kwalitatief meubilair in samenspraak met de eigenaar.
Dankzij de ligging, indeling en volledige renovatie, is het appartement uitermate geschikt als investering, tweede verblijf of vaste bewoning.
Aarzel niet en plan uw bezoek in via Louis@immofrancois.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 289.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
109 m2
Referentie
-HI7DOCZCDD0
Makelaar Code
OOS2024031
EPC Waarde
98 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240130-0003126593-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 May 2024
€289.000 / Immo Francois
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com