immo Kaart

Daalbroekstraat , 3630 Opgrimbie

Appartement Te Koop in Opgrimbie
2 slaapkamers

Daalbroekstraat - 3630 Opgrimbie - LUXE APPARTEMENT 0.2 gelijkvloers - residentie “daelhof” – 6 % btw mogelijk - NIEUWBOUWPROJECT 2022 opgrimbie
Residentie "Daelhof" wordt gebouwd ter hoogte van de DAELBROEKSTRAAT 11 op een toplocatie in het centrum van OPGRIMBIE, een rustige deelgemeente van MAASMECHELEN.
Het project ligt in een prachtige, groene omgeving, de groene poort van Zutendaal en Lanaken genoemd, omgeven door natuurgebieden.
In de onmiddellijke omgeving zijn er de talrijke recreatiemogelijkheden, zoals tennis, voetbal, zeilen, surfen, karten, funshoppen, de mooie Limburgse fietsroutes en natuurlijk het Nationaal Park Hoge Kempen.
Alle overige voorzieningen liggen op wandelafstand: de Delhaize, de bakker, de slager, de banken, verschillende dokters, kinesisten….
De oprit van de snelweg E314
richting Nederland - Duitsland- Genk - Brussel - Antwerpen en de N78 Maaseik - Lanaken - Maastricht
bereik je in minder 3 minuten.
Dit project heeft zeer vele pluspunten: Betaalbaar, groene locatie, rust en zuidelijk gerichte grote terrassen waar je na een vermoeide werkdag geniet van de privacy en van de zon, van een binnen-buitengevoel.

Een eerste indruk? bekijk de video:
https://youtu.be/xViDWzuedPs
https://youtu.be/xViDWzuedPs

Dit gelijkvloers appartement van 96 m² en 17.24 m² terras ligt links van de hoofdingang van het gebouw.
Volledig afgewerkt kost dit appartement € 221.851,- exclusief registratiekosten en BTW. De bijhorende Parking en kelderberging kosten € 12.397,- excl. BTW.

De gelijkvloerse appartementen links en rechts hebben een eigen ingang en toegang tot hun eigen kelder en de berging. De andere appartementen kunnen gebruik maken van de lift die de toegang verzekerd naar je eigen thuis. Alle 12 moderne appartementen worden luxueus afgewerkt, hebben grote raampartijen en voldoen aan alle wettelijke energienormen. Verkoop geschiedt onder “de wet Breyne’ en volgens lastenboek.
Je kan kiezen voor een afgewerkt appartement en of kiest bij de samenwerkende leveranciers de tegels, de keuken en je badkamer naar eigen budget en smaak.
Elk appartement heeft 2 slaapkamers (behalve A 2.02), een ruim terras en of tuin, een parkeerplaats en berging in de ondergrondse kelder. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. Verder is er de mogelijkheid om een privatief stuk tuin te kopen van 128 m² tot 151 m².
Het project wordt verdeeld over 3 niveaus: 5 gelijkvloerse appartementen, 4 appartementen op de eerste verdieping en 3 penthouses op het hoogste niveau.
De verkoopprijzen beginnen vanaf 174.074,- € exclusief btw en registratie voor een appartement met 57 m² woonoppervlak, 1 slaapkamer en groot terras. Berging en garage kosten samen € 12.397 excl. BTW.

Verder kunnen extra zonnepanelen, een laadpunt voor uw elektrische auto of airco's optioneel voorzien worden.
Kort om: Dit project is top en ligt op een
toplocatie!

Wees er snel bij. Meer info en prijzen op onze website: www.vdb.immo
www.vdb.immo
Voor investeerders doen wij tevens de verhuur en rentmeesterschap. Vraag vrijblijvend info en bel naar MARIE-PAULE, uw contactpersoon: 0476 959 958.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 221.851
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Referentie
3031020211028195153
Makelaar Code
1212
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Nov 2021
€221.851 / VDB Wonen
28 Oct 2021
€218.266 / VDB Wonen
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com