Home Te Koop Appartement 1745 Opwijk
Steenweg op Merchtem 2
Kaart

Steenweg op Merchtem 2

1745 Opwijk Appartement Te Koop
912 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek Residentie Chloë, een gloednieuw vastgoedproject in het hart van het charmante Opwijk. Dit woonproject vertegenwoordigt een oase van rust, gerealiseerd met aandacht voor verzorgde en eigentijdse architectuur. Elke facet van de gebouwen en hun omgeving is zorgvuldig ontworpen om een moderne, harmonieuze en esthetische leefomgeving te creëren.

Het gelijkvloerse appartement dat we hier presenteren, biedt alle comfort en is afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit. Bij binnenkomst verwelkomt de hal u, die leidt naar de leefruimte. De open keuken ligt naast de woonruimte die een prachtig uitzicht op de tuin biedt. Het appartement heeft ook twee slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een wasruimte.

Wat meer is, dit appartement beschikt ook over een zuidwestelijk gerichte tuin waar u kunt genieten van de zonsondergang. De prijs omvat naast het appartement ook een kelderberging en een garagebox. De prijs is exclusief BTW en kosten.

Het gebouw vermijdt overstromingsgebieden en heeft daarom een P-score van A. De G-score is momenteel onbekend, terwijl het Energieprestatiecertificaat nog in opmaak is. De reguleringen wat betreft woonzone (Wg), woongebied met landelijk karakter (Vg), verkavelingsvergunning (Vv), Gewestplan (Gvkr) en milieuvergunning (Gmo) zijn allemaal nageleefd.

Je perfecte droomwoning wacht op je in Opwijk bij Residentie Chloë!

* * *

Steenweg op Merchtem 2 - 1745 Opwijk - Residentie Chloë is een nieuwbouwproject gelegen in het centrum van het mooie Opwijk. Bij de ontwikkeling van dit project werd er rekening gehouden met een rustgevende en verzorgde architecturale invulling: gebouwen en inplanting vormen een modern, harmonisch en esthetisch geheel. Deze woonparel is voorzien van alle comfort en wordt afgewerkt met materialen van topkwaliteit! Dit gelijkvloerse appartement bestaat uit een inkomhal, een mooie leefruimte met open keuken en zicht op de tuin, badkamer, 2 slaapkamers, een apart toilet en een wasplaats. Genieten kan je in de zuid-west gerichte tuin. Optioneel kelderberging en garagebox mogelijk. Prijs exclusief BTW en kosten.

- Wg - Vg - Gvv - Gvkr - Gmo.
- EPB in opmaak.
- Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. P-score: A - G-score: onbekend

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 355.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
912 m2
Referentie
J2CO1WPCEXLO
Makelaar Code
5898868
Prijs Geschiedenis
05 Mar 2024
€355.000 / Optima
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com