Home Te Koop Appartement 8400 Ostend
Torhoutsesteenweg 80
Kaart

Torhoutsesteenweg 80

8400 Ostend Appartement Te Koop
90 m² wonen
2 slaapkamers

Torhoutsesteenweg 80 - 8400 Ostend - Een aantrekkelijk gerenoveerd, ruim appartement met veel lichtinval. Ideaal gelegen aan het bekende Petit Paris, waar diverse handelszaken, enkele cafés, een bankfiliaal, een apotheek en supermarkten zich bevinden. Het appartement is vlot bereikbaar met de auto, trein en bus. Van hieruit is de rest van Oostende makkelijk te verkennen, met de zeedijk, Kursaal (Casino), Wellington Hippodroom, Thermae Palace, Wapenplein en winkelstraten, allemaal op wandelafstand. In Oostende worden alle zintuigen geprikkeld met muziek, dans, kunst, lekker eten, vertier, en… de geur en de rust van de zee.

Door de gecertificeerde veiligheidsdeur komt u binnen op de zesde verdieping. In de ruime hal komen twee slaapkamers uit, alsook een badkamer, een toilet, de keuken en de grote leefruimte. Het appartement werd volledig vernieuwd met onder andere een nieuwe keramische vloer, badkamer, elektriciteit en keuken.

Aan de voorzijde van dit gebouw geniet u de hele dag door van de zon. In de leefruimte bevinden zich een salon met zonnewering en een eetplaats. Daarnaast bevindt zich een geïnstalleerde keuken met terras (Er is potentieel om deze twee ruimtes met elkaar te verbinden indien gewenst). Aan de achterzijde bevinden zich de vernieuwde badkamer met inloopdouche, en twee ruime slaapkamers met automatische rolluiken, die beide uitgeven op een groot balkon met extra opbergruimte.

Dit pand is een ideale investering als starterswoning, tweede verblijf of opbrengsteigendom.

GEEN IMMO KANTOREN AUB

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
FOI5YU6FXU6G
EPC Waarde
350 kWh/m2
EPC Label
D
Prijs Geschiedenis
21 Apr 2024
€245.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com