Kaart

2360 Oud-Turnhout Appartement Te Koop
105 m² wonen
2 slaapkamers

Bezoek ons modelappartement en de voltooide woningen in blok D om een indruk te krijgen van onze in aanbouw zijnde appartementen. Aarzel niet langer; nu kan je nog profiteren van de mogelijke 6% BTW (onder bepaalde voorwaarden).

Parkdomein Neerhof biedt luxueus wonen in het groen, in het hart van Oud-Turnhout. Onze zeer centraal gelegen groendomein bevindt zich op loopafstand van winkels, het kerkplein, het openbaar vervoer en horecagelegenheden. Ook de autostrade Antwerpen - Eindhoven is gemakkelijk bereikbaar.

Wat je bij ons vindt zijn luxe afgewerkte appartementen, gelegen in een prachtig privé parkdomein. Met onze ondergrondse parkeergarage met fietslift, geniet je van rustig wonen in een aangenaam kader. Bovendien hebben we zeer ruime appartementen beschikbaar met prachtige grote terrassen en keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers.

Onze appartementen hebben een E-peil van minder dan 20, wat betekent dat je vijf jaar lang 100% vrijgesteld bent van de OV en je een zeer laag verbruik hebt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van vloerverwarming met vloerkoeling, zonnepanelen, geothermie warmtepompen en ventilatiesystemen. Daarnaast voorzien we ruime budgetten voor een inrichting naar keuze en een degelijke afwerking met onder andere aluminium profielen, ruime terrassen en een gemeenschappelijk huisvuilsysteem.

Met prijzen vanaf 273.900 euro zijn onze appartementen niet alleen ideaal voor starters en alleenstaanden, maar ook voor investeerders en zowel actieve als minder actieve senioren die centraal willen wonen in een groene omgeving zonder onderhoud. We hebben aan alles gedacht om je verblijf hier zo aangenaam mogelijk te maken. Let wel, je dient een autostaanplaats en berging bij te kopen.

Onze verkoop gebeurt onder 21% btw op het constructie-aandeel en 12% registratierechten op het grondaandeel (onder de voorwaarden van de wet Breyne). Mits voldaan aan de voorwaarden is 6% btw mogelijk voor sommige appartementen.

Neem voor meer informatie (prijslijst, plannen, lastenboek, ...) of voor een afspraak ter plaatse contact met ons op via 014/73 38 82 of via info@heylenvastgoed.be. Op het gebied van overstromingsgevoeligheid scoren we klasse B voor de P-score en klasse A voor de G-score.

* * *

Bezoek het modelappartement en de afgewerkten in blok D en ontdek de appartementen in opbouwGeniet nu nog 6% BTW mogelijk (mits voorwaarden)
Parkdomein Neerhof: luxueus wonen in het Groen!
Zeer centraal gelegen groendomein in het centrum van Oud-Turnhout, op wandelafstand van winkels, kerkplein, openbaar vervoer en horeca. Met een vlotte bereikbaarheid naar de autostrade Antwerpen - Eindhoven.Het gaat om luxueuze afgewerkte appartementen gelegen in een mooi aangelegd privé parkdomein. Voorzien van een ondergrondse parkeergarage met fietslift waardoor het aangenaam en rustig wonen is.
Zeer ruime appartementen met prachtige grote terrassen zowel 1, 2 als 3 slaapkamers beschikbaar.
E-peil van <20 waardoor u 100% vrijstelling krijgt op de OV gedurende 5 jaar en een zeer laag verbruik heeft.Comfortabel en duurzaam opgebouwd door de combinatie van vloerverwarming met - vloerkoeling, ruime budgetten voor een inrichting naar keuze, degelijke afwerking met o.a. alu profielen, geothermie warmtepompen, zonnepanelen, ventilatiesysteem, ruime terrassen, gez. huisvuilsysteem enz.
Prijzen vanaf 273.900 euro, dus ook ideaal voor starters, alleenstaanden en voor investeerders maar zeker ook voor de actieve of minder actieve senior die centraal wil wonen in een groene omgeving zonder onderhoud!  Alles is aanwezig om het u zo aangenaam mogelijk te maken in deze prachtige woonomgeving. Men dient wel een autostaanplaats en berging bij aan te kopen.
Info, verkoop en voorstelling van het project: de verkoop geschiedt onder 21% btw op het constructie-aandeel en 12% registratierechten op het grondaandeel. Onder de voorwaarden van de wet Breyne. Mits men aan de voorwaarden voldoet is 6% btw mogelijk voor sommige appartementen. Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr
Contacteer ons voor meer informatie (prijslijst, plannen, lastenboek, ...) of een afspraak ter plaatse  via 014/73 38 82 of via info@heylenvastgoed.beOverstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 326.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
2SG-V16RORY5
Makelaar Code
144051
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€326.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com