Home Te Koop Appartement 8460 Oudenburg
Vaartstraat 1-B-2-5
Kaart

Vaartstraat 1-B-2-5

8460 Oudenburg Appartement Te Koop
86 m² wonen
2 slaapkamers

Presentatie van een prachtig project in Oudenburg, met een onvergelijkbare ligging aan het schilderachtige Oudenburgs Vaartje. Alle appartementen bieden uitzicht op het water of de groene tuin, die een authentiek parkgevoel geven.

Deze nieuwe en unieke residentie 'Vaartje' is gelegen aan het Oudenburgs Vaartje en telt 28 kwalitatieve appartementen. De moderne architectuur springt onmiddellijk in het oog, net als de plafondhoge ramen en zongerichte, ruime terrassen. U kunt kiezen uit appartementen met één of twee slaapkamers, allemaal met een slim doordachte indeling en luxueuze afwerking. Wat deze residentie extra speciaal maakt, zijn de vier unieke penthouses op de derde verdieping, elk met een terras dat meer dan 100 vierkante meter beslaat!

Voor optimaal wooncomfort zijn er ruime garageboxen op de benedenverdieping met extra opslagruimte en overdekte parkeerplaatsen. Elke parkeerplaats wordt bovendien geleverd met praktische bergruimte. Voor bezoekers is er bovendien voldoende parkeergelegenheid naast het gebouw.

Neem bijvoorbeeld het appartement B 2.5 op de tweede verdieping. Het heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 85,93 vierkante meter en bestaat uit een inkomhal met apart toilet en vestiaireruimte, een berging en badkamer, twee slaapkamers met een terras van 4,49 vierkante meter, en tot slot de woonkamer met open keuken en een terras van 6,36 vierkante meter. Het E-peil van dit appartement wordt geschat op 30.

Neem zeker contact met ons op voor een persoonlijke afspraak en meer uitleg over dit fantastische project. Tot binnenkort bij Residentie Vastgoed!

* * *

1. Vraag: Wat voor architectuur heeft de Residentie 'Vaartje'?
Antwoord: De Residentie 'Vaartje' onderscheidt zich met zijn moderne architectuur.

2. Vraag: Hoeveel slaapkamers heeft het appartement B 2.5?
Antwoord: Appartement B 2.5 in de Residentie 'Vaartje' heeft twee slaapkamers.

3. Vraag: Wat voor faciliteiten zijn er beschikbaar voor parkeren?
Antwoord: Er zijn ruime garageboxen voorzien in de kelderverdieping met extra bergruimte alsook overdekte autostaanplaatsen. Elke autostaanplaats is bovendien gekoppeld aan een praktische bergruimte. Daarnaast is er ook een ruime parking voorzien naast het gebouw voor bezoekers.

4. Vraag: Op welke verdieping bevindt het appartement B 2.5 zich?
Antwoord: Het appartement B 2.5 bevindt zich op de tweede verdieping van de residentie 'Vaartje'.

5. Vraag: Wat is de totale oppervlakte van het terras van het appartement B 2.5?
Antwoord: Het appartement B 2.5 heeft een terras van 4,49 m² en een terras bij de open keuken van 6,36 m².

* * *

Vaartstraat 1-B-2-5 - 8460 Oudenburg - Uniek project te Oudenburg op fenomenale ligging aan het Oudenburgs Vaartje die allen zicht hebben op het water en/of groene tuin die een echt parkgevoel bezorgen.
Residentie 'Vaartje wordt gebouwd aan de zijde Oudenburgs Vaartje en omvat 28 kwaliteitsvolle appartementen die uitblinken door hun moderne architectuur, plafondhoge ramen en zongerichte ruime terrassen. Er is keuze uit 1 of 2- slaapkamerappartementen die allen een goed doordachte indeling hebben met high-end afwerking! Op de 3de verdieping zijn er telkens 4 unieke penthouses met terrassen van meer dan 100 m²!!
Om het wooncomfort compleet te maken zijn er ruime garageboxen voorzien in de kelderverdieping met extra bergruimte alsook overdekte autostaanplaatsen. Elke autostaanplaats is bovendien gekoppeld aan een praktische bergruimte. Daarnaast is er ook een ruime parking voorzien naast het gebouw voor bezoekers.

Het appartement B 2.5 is gelegen op de 2e verdieping met een bruto bewoonbare oppervlakte van 85,93 m² . Ingedeeld met inkom met apart toilet en vestiaireruimte, berging en badkamer, 2 slaapkamers met terras van 4,49 m², living met open keuken met terras van 6,36 m². E- peil: 30 (Vg, Wug, Gmo, Gvkr, Gvv) Ref: OU24907

Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 287.725
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
86 m2
Referentie
D2PJBZW8CSF7
Makelaar Code
OU24907
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet meegedeeld
Prijs Geschiedenis
08 Mar 2024
€287.725 / Residentie Vastgoed
17 Jan 2024
€280.225 / Residentie Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com