Home Appartement 8460 Oudenburg
Vaartstraat 1-B1-4
Kaart

Vaartstraat 1-B1-4

8460 Oudenburg Appartement
85 m² wonen
2 slaapkamers
€274.225

Gelegen in Oudenburg, een stad met rijke historie en uitgestrekte natuur, biedt dit unieke project in Residentie 'Vaartje' een fenomenaal uitzicht op het rustige water van het Oudenburgs Vaartje. Elk appartement geniet ervan, alsook van een groene tuin die een echt parkgevoel oproept.

Residentie 'Vaartje' omvat 28 kwaliteitsvolle appartementen aan de zijde van het Oudenburgs Vaartje. Deze woningen onderscheiden zich door hun moderne architectuur, plafondhoge ramen en ruime terrassen op het zuiden. Er is keuze uit 1- of 2-slaapkamerappartementen, allemaal met een slimme indeling en een high-end afwerking. Op de derde verdieping bevinden zich vier unieke penthouses, elk met een terras van meer dan 100 vierkante meter.

Voor maximale wooncomfort zijn ruime garageboxen met extra bergruimte voorzien in de kelder en overdekte parkeerplaatsen bij het gebouw. Elke parkeerplaats is gekoppeld aan een praktische opbergruimte. Er is ook veel parkeergelegenheid naast het gebouw voor bezoekers.

Neem bijvoorbeeld appartement B1.4, gelegen op de eerste verdieping. Dit appartement heeft een bruto bewoonbare oppervlakte van 85,45 vierkante meter. Het is ingedeeld met een inkomhal met apart toilet en vestiaireruimte, berging, badkamer en twee slaapkamers - elk met een terras aan de tuinzijde. De ruime woonkamer bevat een open keuken en leidt naar een terras van 7,70 vierkante meter met zicht op het water. Het terras aan de slaapkamers is 4,11 vierkante meter.

Om meer te weten te komen over dit unieke project in Residentie 'Vaartje', nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Tot binnenkort bij Residentie Vastgoed.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Vaartstraat 1-B1-4 - 8460 Oudenburg - Uniek project te Oudenburg op fenomenale ligging aan het Oudenburgs Vaartje die allen zicht hebben op het water en/of groene tuin die een echt parkgevoel bezorgen.
Residentie 'Vaartje wordt gebouwd aan de zijde Oudenburgs Vaartje en omvat 28 kwaliteitsvolle appartementen die uitblinken door hun moderne architectuur, plafondhoge ramen en zongerichte ruime terrassen. Er is keuze uit 1 of 2- slaapkamerappartementen die allen een goed doordachte indeling hebben met high-end afwerking! Op de 3de verdieping zijn er telkens 4 unieke penthouses met terrassen van meer dan 100 m²!!
Om het wooncomfort compleet te maken zijn er ruime garageboxen voorzien in de kelderverdieping met extra bergruimte alsook overdekte autostaanplaatsen. Elke autostaanplaats is bovendien gekoppeld aan een praktische bergruimte. Daarnaast is er ook een ruime parking voorzien naast het gebouw voor bezoekers.

Het appartement B1.4 is gelegen op de 1ste verdieping met een bruto bewoonbare oppervlakte van 85,45 m² . Ingedeeld met inkom met apart toilet en vestiaireruimte, berging en badkamer, 2 slaapkamers met terras aan de tuinzijde, living met open keuken met terras aan de waterzijde van 7,70 m², Terras aan kamers 4,11 m²!! E- peil: 30 (Vg, Wug, Gmo, Gvkr, Gvv) Ref: OU24905

Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 274.225
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
TFZ0JJRXK0FN
Makelaar Code
OU24905
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
08 Mar 2024
€274.225 / Residentie Vastgoed
17 Jan 2024
€266.725 / Residentie Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com