Kaart

Rue Preixhe 1

4680 Oupeye Appartement Te Koop
52 m² wonen

Ontdek een wereld van ultiem comfort met dit droomappartement in het hart van Résidence EDGAR - Projet MEUSEVIEW. Aangeboden door ERA BLAVIER, bevindt dit nieuwe appartement zich op de begane grond en biedt een buitengewone woonervaring.

Het appartement bestaat uit een stijlvolle slaapkamer, een lichte woonkamer, een inloopdouche en een volledig uitgeruste keuken. Met zorgvuldige aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen, straalt het appartement een verfijnde sfeer uit en biedt het optimaal comfort. Ontspan op je eigen terras tijdens de zwoele avonden, de ideale plek om even tot rust te komen. Een parkeerplaats wordt apart verkocht.

Dit appartement is ontworpen met het welzijn van meerdere generaties in gedachten. Voor het hele jaar door comfort is het appartement uitgerust met een warmtepomp en airconditioning. Met een slimme tablet heb je eenvoudig toegang tot alle faciliteiten van de residentie, zoals de fitnessruimte, moestuin, interne berichtenservice, bioscoop, suggestiebox, taxi, stomerij, restaurant EDGAR en gezondheids- en zorgdiensten.

Wonen in deze oase van rust betekent ook genieten van de vele hotspots voor gezelligheid. Het 25 hectare grote park en waterpartijen bieden volop mogelijkheden voor heerlijke wandelingen.

De energieprestatiecertificaat is in afwachting. Informatie en afmetingen zijn uitsluitend ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend. De verkopende eigenaar heeft het wettelijke recht om het aanbod te kiezen dat het beste aansluit bij zijn eigen criteria, niet noodzakelijk het hoogste aanbod. Grijp je kans om te wonen in dit fantastisch appartement.

* * *

Rue Preixhe 1 - 4680 Oupeye - Découvrez het ultieme comfort in de Résidence EDGAR - Project MEUSEVIEW, met dit droomappartement te koop aangeboden door ERA BLAVIER. Gelegen op de begane grond, biedt dit nieuwe appartement een uitzonderlijke levenservaring met een elegante slaapkamer, een lichte woonkamer, een inloopdouche en een uitgeruste keuken. Elk detail is zorgvuldig doordacht voor een verfijnde sfeer en optimaal comfort. Geniet van zachte avonden op uw eigen terras, een ideale ruimte om te ontspannen. Bovendien wordt een parkeerplaats apart verkocht.
Welzijn staat centraal in dit multigenerationele residentie. Het appartement is uitgerust met een warmtepomp, airconditioning en een slimme tablet voor gemakkelijke toegang tot alle diensten (fitnessruimte, moestuin, enz.). Met 25 hectare park en waterpartijen zijn er tal van wandelmogelijkheden.
NIEUW ONROEREND GOED: PEB WORDT GELEVERD, verkoop onder BTW-regime: Totaalprijs incl. btw en aktekosten 222.548 € Incl. BTW.
Informatie indicatief en niet bindend.
De eigenaar behoudt zich het recht voor om het bod te kiezen dat het beste aansluit bij zijn criteria, onafhankelijk van het bedrag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 179.500
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
52 m2
Referentie
91YG--12XHM9
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€179.500 / ERA Blavier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com