Home Te Koop Appartement 3090 Overijse
Terhulpensesteenweg 14-1-06
Kaart

Terhulpensesteenweg 14-1-06

3090 Overijse Appartement Te Koop
73 m² wonen
1 slaapkamers

Dit lichte en energiezuinige (B-score) appartement, gelegen op de eerste verdieping in het hart van Overijse, is voorzien van alle gemakken. Het bevat een royale slaapkamer met aansluitende badkamer en een overdekt terras. Daarbij is er een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen bij de verkoopprijs.

Het appartement is makkelijk bereikbaar via de lift. U wordt verwelkomd door een inkomhal van ongeveer 4 vierkante meter, die leidt tot een apart toilet. Vervolgens komt u in een ruime, lichte woonkamer van ongeveer 35 vierkante meter met een open keuken volledig uitgerust met een combi-oven, koelkast, kookplaat, dampkap en vaatwasser.

De slaapkamer van ongeveer 13 vierkante meter heeft een aansluitende badkamer van ongeveer 6 vierkante meter met een inloopdouche en een dubbele wastafel in meubel. Daarnaast is er een aparte wasruimte/berging van ongeveer 5 vierkante meter en een overdekt terras van ongeveer 11 vierkante meter. Verder beschikt het appartement over vloerverwarming op gas en is het zeer energiezuinig.

Het gebouw werd oorspronkelijk gebouwd als kantoorgebouw in 1999, maar werd in 2017-2018 volledig gerenoveerd en omgebouwd tot appartementen. Het is zowel geschikt voor eigen bewoning als voor investering. Vraag naar onze voorwaarden voor zorgeloos beheer van uw huurpand.

Deze prachtige locatie in het centrum van Overijse biedt gemakkelijke toegang tot winkels en openbaar vervoer. Kortom, een energiezuinig appartement op een toplocatie!

* * *

Terhulpensesteenweg 14-1-06 - 3090 Overijse - Heel lichtrijk en energiezuinig (B-score) appartement op de eerste verdieping in het centrum van Overijse. Voorzien van een ruime slaapkamer met aansluitende badkamer en overdekt terras. Ondergrondse parking inbegrepen in de verkoopprijs. Eerste verdieping (met lift): Inkomhal +/- 4m² met apart toilet, ruime lichtrijke woonkamer +/- 35m² met open plan volledig ingerichte keuken (combi-oven, koelkast, kookplaat, dampkap, vaatwasser), slaapkamer +/- 13m² met aansluitende badkamer +/- 6m² (inloopdouche, dubbele wastafel in meubel), aparte wasruimte/berging +/- 5m², overdekt terras +/- 11m². Overige informatie: vloerverwarming op gas, zeer energiezuinig, ondergrondse autostaanplaats inbegrepen. Waterinfo: perceel -en gebouwscore D Het gebouw werd oorspronkelijk opgericht als kantoorgebouw in 1999 maar werd volledig gerenoveerd en omgevormd tot appartementen in 2017-2018. Zowel interessant voor eigen bewoning of als investering! Vraag naar onze voorwaarden voor zorgeloos beheer van uw huurpand. Prachtige locatie in het centrum van Overijse dichtbij winkels en openbaar vervoer!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.085
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1999
Bewoonbare oppervlakte
73 m2
Referentie
QDJ207Q6P7B3
Makelaar Code
356256
EPC Waarde
104 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240229-0003160046-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€329.000 / Ifac Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com