Kaart

3900 Overpelt Appartement Te Koop
145 m² wonen
3 slaapkamers

Ligging:
Dit appartement bevindt zich in het centrum van Overpelt. De gemeente ligt centraal in de regio en is voornamelijk te bereiken via de Noord-Zuidverbinding. Met diverse natuurgebieden omringd heeft Pelt een uitgesproken groen karakter. Buurt gemeenten zijn de klok rond: Hamont-Achel, Bocholt, Peer, Hechtel-Eksel en Lommel. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn vlot bereikbaar. In het noorden van de gemeente heeft Pelt een natuurlijke grens met Nederland.
Indeling:
Inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken, terras, 3 slaapkamers, 2 badkamers en verschillende bergruimtes.
Beschrijving:
Het appartement betreden kan via de inkomhal. De glazen deur geeft al uitzicht op de leefruimte die plaats heeft voor de woonkamer zowel als de eetruimte. Door de aanwezigheid van een groot raam heeft de leefruimte een licht gevoel. Om de warmte te controleren werd er een screen op afstandsbediening geplaatst.
De leefruimte heeft verbinding met de geïnstalleerde keuken met gasvuur. De keuken sluit aan op het zon georiënteerd terras waardoor het appartement meteen warm is qua temperatuur en gevoel. Om de koelte te bewaren op warme dagen, is er een rolluik geïnstalleerd.
Het terras bevindt zich op de hoogste verdieping waardoor er genoeg privacy is om te genieten van de zon. Voor het appartementsgebouw werd er ook niets gebouwd zodat je geniet van een open uitzicht.
Via de hal is er toegang tot de eerste slaapkamer. Deze is ruim en voorzien van ingebouwde kasten. Langs de slaapkamer ligt de eerste badkamer. Deze is voorzien van een douche en lavabo. Er is hier ook ruimte voorzien voor wasmachine, droogkast en bergplaats.
De trap leidt naar de verdieping waar de twee andere slaapkamers te vinden zijn. De nachthal biedt ook toegang tot een tweede badkamer wederom voorzien van lavabo en douche. Deze verdieping heeft ook weer verschillende opbergplekken.
De ruimtes in de bovenverdieping zowel als de badkamer en slaapkamer op de benedenverdieping zijn voorzien van een Velux raam met rolluik en vliegenraam.
Dit appartement biedt dus de mogelijkheid om alles op het gelijkvloers te maken terwijl er wel nog veel extra ruimte op de bovenverdieping voorhanden is. De kamers in het appartement zijn groter in oppervlakte dan degenen die momenteel worden gebouwd. Kortom, wie graag in het centrum van Pelt wil wonen in een appartement met veel ruimte is hier aan het juiste adres.
Bijzonderheden:
- 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers
- Autostaanplaats en berging inbegrepen
- Zuidgericht terras
- In het centrum van Pelt

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.500
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1997
Bewoonbare oppervlakte
145 m2
Referentie
X2GD882RSFJZ
Makelaar Code
143373
EPC Waarde
110 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€299.500 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com